INGREDIENTAI: Ingredientai:
2 stiklinės ryžių
7 obuoliai
5 kiaušiniai
5 stiklinės pieno
5 šaukštai margarino
4 šaukštai cukraus
0,5 stiklinės razinų
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausia pasiruoškite ryžius. Nuplaukite ryžius po tekančiu vandeniu ir supylę į verdantį pieną palikite kol išbrinks.
Išsukite margariną su cukrumi bei kiaušinių tryniais ir visa tai sumaišykite su išbrinkusiais ryžiais.
Sukrėskite išplaktus kiaušinių baltymus, suberkite razinas, supjaustytus obuolius.
Gautą masę sukrėskite į kepimo formą ir ant viršaus apdėlioję margarinu kepkite apie valandą 150 laipsnių temperatūroje.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!