INGREDIENTAI: 1 vienetas kiaulienos ( nugarinė)
150 gramų sūrio (fermentinis)
2 vienetai pomidorų
2 vienetai svogūnų
2 šaukštai majonezo
2 skiltelės česnako
4 vienetai lauro lapų
1 žiupsnelis mairūno
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis prieskonių
1 pundelis krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nugarinę supjaustyti maždaug 1,5 cm juostelėmis (pjauti ne iki galo, palikti kokius 2 cm neperpjautus) Pabarstyti prieskoniais ir įtrinti.Supjaustyti sūrį, pomidorą ir svogūną. Kiekvieną įpjovimą ištepti majonezu, dėti pomidoro, svogūno ir sūrio gabalėlius,užbarstyti mairūno ir išspausto česnako,kapotų krapų.
2.
Dėti į folija,apačioje padėti keletas lauro lapelių,pašlakstyti alyvuogių aliejumi.Kepti orkaitėje uždengus folija 60 min. atidengus 15 min.