INGREDIENTAI: 200 gramų grūdėtos varškės
130 gramų cukinijų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai miltų (kupinų)
1 žiupsnelis krapų (smulkintų)
1 žiupsnelis laiškinių česnakų (smulkintų )
pagal skonį druskos
pagal skonį juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Cukiniją sutarkuokite burokine tarka ir, suspaudę rankomis, nuspauskite susidariusį skystį.
2.
Dubenyje išplakite kiaušinį, sudėkite varškę be skysčio, cukiniją, smulkintus žalumynus, miltus, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Viską gerai išmaišykite.
3.
Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Patiekite su keptu kiaušiniu ir skrudinta šoninės riekele.