INGREDIENTAI: 500 gramų vištienos filė
150 gramų saulėje džiovintų pomidorų
150 gramų fermentinio sūrio
2 vienetai kiaušinių
80 gramų aliejaus
3 šaukštai miltų
3 šaukštai krakmolo
4 šaukštai majonezo
1 šaukštas prieskonių paukštienai
3 žiupsneliai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos filė supjaustyti kepsnio dydžio gabaliukais ir lengvai pamušti.
2.
Pabarstyti vištienos prieskoniais, druska, pipirais, sumaišyti su 2 šaukštais majonezo ir palikti marinuotis 30 minučių.
3.
Išsimarinavusią vištieną apvolioti miltuose su krakmolu, merkti į kiaušinio plakinį ir vėl apvolioti miltuose.
4.
Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.
5.
Sutarkuoti fermentinį sūrį. Jį sumaišyti su likusiu majonezu
6.
Ant iškepusių vištienos kepsnių dėti po pomidorą, gražiai paskirstyti sūrio ir majonezo mišinį.
7.
Paruošti vištienos kepsniai kepami 200 laipsnių karščio orkaitėje apie 10 minučių.