INGREDIENTAI: 2 stiklinės kefyro
0.5 stiklinės cukraus
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis sodos ((gesinta))
1 šaukštelis kepimo miltelių
10 šaukštų miltų
1 vienetas obuolių (didelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Suplakti kiaušinius su cukrumi, vėliau įpilti kefyrą ir gesintą sodą, vėl gerai išplakti.
2.
Miltus persijoti kartu su kepimo milteliais. Per du kartus įberti juos į plakinį gerai išmaišant. Tik neplakti.
3.
Sutarkuoti nuluptą obuolį ir įmaišyti į tešlą.
4.
Kepti karštoje keptuvėje su trupučiu aliejaus po 1-2 min iš kiekvienos pusės. Patiekti su uogiene ar grietine. Skanaus,