INGREDIENTAI: Keksas su Dumle saldainiais ir
aitriosiomis paprikomis
150 g sviesto
250 g kristalinio cukraus
3 kiaušinių
250 g kvietinių miltų
5 v. š. kakavos
2 a. š. SANTA MARIA vanilinio cukraus
0,5 a. š. druskos
2 a. š. SANTA MARIA aitriųjų paprikų
1 maišelio DUMLE saldainių
SANTA MARIA RED HOT aitriųjų paprikų dribsnių, papuošimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Ištirpinkite sviestą. Išplakite kiaušinius su cukrumi ir supilkite į išlydytą sviestą. Sumaišykite kitus produktus, išskyrus saldainius, ir viską supilkite į kiaušinių ir sviesto mišinį. Gerai išmaišykite. Supilkite tešlą į formą ir įspauskite saldainius. Kepkite orkaitėje apie 20 minučių, kol paviršius išdžius, bet vidus bus dar šiek tiek drėgnas. Šiek tiek palaukite. Papuoškite cukraus pudra ir aitriųjų paprikų dribsniais.