INGREDIENTAI: 180 g sviesto
400 g varškės "President"
4 kiaušiniai
5 šaukštai grietinėlės
4 šaukštai cukraus
4 šaukštai "Danssukker" cukrus "Farinas"
1 šaukštas vanilinio cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštas krakmolo
Produktai papuošimui (uogos, cukraus pudra, šokoladas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nešaltą sviestą ištrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įplakti kiaušinius, vieno baltymą palikti. Supilti nešaltą grietinėlę. Supilti miltus su kepimo milteliais, išmaišyti. Tešlą perskirti pusiau ir į vieną pusę įmaišyti kakavą. Kepimo formą ištepti sviestu, supilti pusę tešlos, jos kraštus šaukštu pakelti. "Fariną'" ištrinti gerai su kiaušinio baltymu ir įmaišyti į varškę. Ją supilti ant tešlos. Užkloti likusia balta tešla varškę. Kepti 30 min. Puošti pagal savo fantaziją. Aš kraštus su specialiu įrankiu apliejau karamele, po to glaisčiau cukraus pudra, puošiau riešutais, uogomis.