AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Tešlai:
230 mililitrų pieno
140 gramų miltų
100 gramų burokėlių (virtų)
1 vienetas kiaušinių
25 mililitrai aliejaus
Įdarui:
200 gramų kreminio sūrio
2 vienetai silkių filė
šiek tiek krapų
Papuošimui:
200 gramų marinuotų agurkų (arba šviežio agurko)
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
BurokÄ—lį supjaustyti ir sutrinti elektriniu trintuvu. Ä®muÅ¡ti kiauÅ¡inį, supilti aliejų, pienÄ…, įberti žiupsnelį druskos, miltus ir viskÄ… iÅ¡maiÅ¡yti. TeÅ¡lÄ… turi bÅ«ti Å¡iek tiek tirÅ¡tesnÄ— negu lietinių blynų, taÄiau jei busper tirÅ¡ta, įpilkite Å¡iek tiek pieno.
2.
KeptuvÄ™ Å¡iek tiek patepti aliejumi ir kepti blynelius. IÅ¡kepus palikti avÄ—sti.
3.
Silkių filÄ— supjaustyti maždaug 1,5 centrimetro ploÄio gabalÄ—liais. KiekvienÄ… blynelį pertepti sÅ«riu, pabarstyti smulkintais krapais, iÅ¡dÄ—lioti vienÄ… eilÄ™ silkÄ—s gabalÄ—lių, kaip parodyta nuotraukoje, ir susukti į vyniotinį. Galite susukti ir į maistinÄ™ plÄ—velÄ™ ir trumpam padÄ—ti į Å¡aldytuvÄ…. PrieÅ¡ patiekiant papuoÅ¡ti žalumynais ir agurku.