TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-01 07:29
Gardžios silkės užkandėlės su burokėliais ir tepamu sūreliu
Silkės užkandėlės

Porcijų skaičius: 20

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
230 mililitrų pieno
140 gramų miltų
100 gramų burokėlių (virtų)
1 vienetas kiaušinių
25 mililitrai aliejaus
Įdarui:
200 gramų kreminio sūrio
2 vienetai silkių filė
šiek tiek krapų
Papuošimui:
200 gramų marinuotų agurkų (arba šviežio agurko)
šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Burokėlį supjaustyti ir sutrinti elektriniu trintuvu. Įmušti kiaušinį, supilti aliejų, pieną, įberti žiupsnelį druskos, miltus ir viską išmaišyti. Tešlą turi būti šiek tiek tirštesnė negu lietinių blynų, tačiau jei busper tiršta, įpilkite šiek tiek pieno.

2.
KeptuvÄ™ Å¡iek tiek patepti aliejumi ir kepti blynelius. IÅ¡kepus palikti avÄ—sti.

3.
Silkių filė supjaustyti maždaug 1,5 centrimetro pločio gabalėliais. Kiekvieną blynelį pertepti sūriu, pabarstyti smulkintais krapais, išdėlioti vieną eilę silkės gabalėlių, kaip parodyta nuotraukoje, ir susukti į vyniotinį. Galite susukti ir į maistinę plėvelę ir trumpam padėti į šaldytuvą. Prieš patiekiant papuošti žalumynais ir agurku.




admin · 2020-09-07 21:00 · 303 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt