AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų morkų (virtų su lupena)
0.5 stiklinės manų kruopų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių (mažo)
2 skiltelÄ—s Äesnako
Å¡iek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas nulupti ir sutarkuoti burokine tarka.
2.
Ä® morkÄ… įmaiÅ¡yti lengvai paplaktÄ… kiauÅ¡inį, smulkintÄ… svogÅ«nÄ… ir ÄesnakÄ…, berti manus, pagardinti prieskoniais. MasÄ™ palikti pusvalandį pastovÄ—ti, kad manai iÅ¡brinktų.
3.
Drėgnomis rankomis iš morkų masės formuoti kotletukus ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitÄ—je apie 20 minuÄių. Galima kepti ir keptuvÄ—je įkaitintame aliejuje, iÅ¡ abiejų pusių, kol apskrus.