TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-01 14:26
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu


AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g kiaulienos faršo
1 svogūno
3 skiltelių česnako
Mėgiamų mėsos prieskonių - pagal skonį
250 g liesos varškÄ—s (bÅ«tinai liesos ir jokios kitos)
1 kiaušinio
100 g fermentinio sūrio
SvogÅ«nų laiškų ar krapų (truputį)

PARUOŠIMO BŪDAS:

FaršÄ… pakepiname su susmulkintais svogÅ«nais bei česnakais, pabarstome mÄ—giamais prieskoniais ir paliekame šiek tiek atvÄ—sti. VarškÄ™ sumaišome su kiaušiniu ir iškeptu faršu. VisÄ… masÄ™ paskirstome į kepimo skardÄ… ar kitÄ… kepimui orkaitÄ—je skirtÄ… indÄ…. Ant viršaus pabarstome žalumynais ir sÅ«riu. Kepame 180 laipsnių temperatÅ«roje apie 30 minučių.




admin · 2020-09-07 00:00 · 277 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt