AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 400 gramų vištienos faršo (be priemaišų)
5 riekės šaltai rūkytos šoninės
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai maltų džiūvėsėlių (apytikriai)
1 skiltelÄ— Äesnako
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vandenyje išmirkyti (kol paruošite vištienos masę) 5 medinius iešmelius.
2.
Ä® maltÄ… viÅ¡tienÄ… įmuÅ¡ti kiauÅ¡inį, berti druskos, džiÅ«vÄ—sÄ—lius, įspausti ÄesnakÄ…. Gerai iÅ¡minkyti.
3.
Vištienos masę padalinti į 5 dalis. Kiekvieną dalį, apspaudžiant suformuoti ant iešmelio.
4.
Kiekvieną iešmelį apsukti vieną šoninės riekele. Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
5.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitÄ—je apie 20 minuÄių. Galima vis pavartyti, kad kuo tolygiau apskrustų. Skanaus!