AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 0,5 arbūzo
1 kg vaisių (vynuogių, abrikosų, slyvų)
5 v. š. želatinos
1 stiklinÄ—s cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išimti minkštimÄ… iš arbÅ«zo ir jį pertrinti per sietelį, kad neliktų kauliukų. Reikalingos bus arbÅ«zo sultys. ŽelatinÄ… išbrinkyti nedideliame kiekyje šilto virinto vandens. Vaisius nuplauti. Iš vynuogių išimti kauliukus. Persikus, slyvas, abrikosus supjaustyti. Ä® 0,5 l karšto vandens įberti cukraus. Ten pat supilti arbÅ«zo sultis. Šiek tiek pavirinti ir leisti atvÄ—sti. Tada įmaišyti želatinÄ…. Ä® arbÅ«zÄ… sudÄ—ti pusÄ™ vaisių ir užpilti puse kiekio sirupo. Palikti šaldytuve, kol šiek tiek sustings. Tada sudÄ—ti kitÄ… pusÄ™. ArbÅ«zÄ… supjaustyti ir mÄ—gautis vasaros skoniu.