AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 400 gramų cukinijų
180 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
125 gramai mocarela sūrio
65 gramai pilno grūdo miltų
20 gramų kietojo sūrio (tarkuoto)
20 gramų špinatų
0.5 šaukštelio maltos ciberžolės
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Cukiniją sutarkuojame stambia tarka, apibarstome druska ir paliekame 10 min. Nuo cukinijos nuspaudžiame susidariusi skystį.
2.
Kiaušinius lengvai išplakame šakute ir sumaišome su varške.
3.
Miltus permaišome su kietuoju sūriu, ciberžole ir juodaisiais pipirais.
4.
Sumaišome cukiniją, varškės masę ir miltus.
5.
Mocarela sūrį suplėšome nedideliais gabalėliais ir įmaišome į tešlą.
6.
Špinatus nuplauname, supjaustome ir įmaišome į tešlą.
7.
Vaflius kepame gerai įkaitintoje vaflinėje.
Patarimai:
•
Iš šios tešlos galima iškepti ir sklindžius, jei neturite vaflinės.
•
Kvietinius miltus galima pakeisti avižiniais.