AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 150 gramų tuno savo sultyse
90 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
5 vienetai vyšninių pomidorų
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai svogūnų (smulkiai pjaustyto)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 vienetas anÄiuvių (smulkiai pjaustyto)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal poreikį batono (riekelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuo tuno nupilti sultis ir sumaiÅ¡yti su smulkintais pomidorais, svogÅ«nu, anÄiuviu. Ä®dÄ—ti majonezÄ…, alyvuogių aliejų, suberti tarkuotÄ… sÅ«rį, druskÄ… ir pipirus ir iÅ¡maiÅ¡yti.
2.
Ant batono riekelės dėti įdarą ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje, kol išsilydys sūris ir riekelės gražiai apskrus.