AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 3 vienetai raugintų agurkų (didelių arba 5 mažesnių)
2 vienetai morkų
2 vienetai bulvių
1 vienetas poro (didelio)
1 vienetas svogūnų
3 skiltelÄ—s Äesnako
2 šaukštai aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio maltos ciberžolės
0.5 vieneto aitriosios paprikos
1 litras vandens (arba daržovių sultinio)
1 saujelė žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Gilioje keptuvėje arba puode įkaitiname aliejų.
2.
Susmulkiname svogÅ«nus, Äesnakus, suberiame į keptuvÄ™ ir trumpai apkepame.
3.
Sutarkuojame morką, mažais kubeliais supjaustome bulves ir porą, beriame į keptuvę, pakepiname 2 min.
4.
Užpilame vandeniu arba sultiniu, kad viską apsemtų. Verdame iki kol daržovės suminkštės.
5.
Kubeliais susmulkiname agurkus, pasmulkiname paprikÄ…, beriame į puodÄ… su daržovÄ—mis. Pabarstome druska, pipirais, ciberžole. Verdame 15 minuÄių.
6.
Sutriname elektriniu trintuvu iki vientisos masÄ—s.
7.
Pasmulkiname žalumynus ir prieš tiekiant pabarstome sriubą.