AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 200 gramų vištienos (virtos, keptos ar rūkytos)
1 vienetas avokadų
1 vienetas obuolių (rūgštesnių)
0.5 vieneto svogūnų (naudojau mėlynąjį)
Padažui:
50 gramų jogurto
1 Å¡aukÅ¡telis garstyÄių (iÅ¡ indelio)
1 žiupsnelis muskato
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį druskos
Å¡iek tiek citrinų sulÄių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Nuluptą obuolį, avokadą ir vištieną supjaustyti smulkiais kubeliais. Svogūną smulkiai sukapoti.
2.
Atskirai indelyje sumaišyti padažui skirtus komponentus ir užpilti juo salotas bei išmaišyti.
3.
Beje, jeigu darote šventėms, o ne kasdienai, vietoje jogurtinio padažo galite naudoti ir majonezą.