AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Tešlai:
4 vienetai kiaušinių
150 mililitrų vandens
150 gramų miltų
100 gramų sviesto
90 mililitrų pieno
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio
60 gramų cukraus pudros
1 šaukštelis vanilės ekstrakto (arba vanilinio cukraus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai užvirinti pieną, vandenį, druską ir sviestą. Kaitinti, kol sviestas ištrips. Tuomet nukelti nuo kaitros, suberti miltus ir maišyti, kol tešla atšoks nuo puodo sienelių. Leisti atvėsti.
2.
Mušti po vieną kiaušinį ir plakti, kol pilnai įsimaišys, tik tuomet pilti sekantį kiaušinį. Kartoti, kol bus įplakti visi 4 kiaušiniai.
3.
Tešlą dėti į maišelį ir išpausti žiedus, paliekant tarpus, kepant tešla plėsis.
4.
Kepti 200C apie 25-30 minuÄių. Jai virÅ¡us per intensyviai ruduoja, po 15-20 minuÄių kepimo temperatÅ«rÄ… galima sumažinti iki 180C. IÅ¡keptus atvÄ—sinti ant grotelių.
5.
Kremui produktus sumaišyti kartu ir sukrėsti į konditerinį maišelį.
6.
Pyragėlius 3-4 įpjauti peiliu, kad tilptų kremo maišelio antgalis ir įspausti kremo. Viską gausiai apiberti cukraus pudra.