AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų maskarponės sūrio
500 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
500 gramų uogų (naudojau mėlynes, avietes, žemuoges)
200 gramų cukraus
4 šaukštai želatinos
100 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame brinkti 15 min. Vėliau ją pašildome garų vonelėje, kol ištirps (neužvirinti!), paliekame šiek tiek atvėsti.
2.
Maskarponę sumaišome su cukrumi.
3.
Grietinėlę išplakame iki standžių putų ir atsargiai įmaišome į maskarponės masę.
4.
Uogas nuplauname. Sutriname elektriniu trintuvu iki vientisos konsistencijos masės. Įmaišome į kremo masę.
5.
Plona srovele, maišant, supilame į desertą atvėsusią želatiną, gerai išmaišome.
6.
Desertą pilame į norimą formą stingti. Dedame į šaldytuvą bent kelioms valandoms.