AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
100 gramų šilauogių
100 gramų kriaušių (nuluptų)
90 gramų oreo sausainių
60 gramų vandens (želatinai brinkinti)
8 gramai želatinos (arba tiek, kiek reikia sustingdyti 400 ml skysÄio)
Glajui:
pagal poreikį šokolado (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Oreo sausainius atskirti per pusę ir nuimti baltą kremą. Likusias sausainių dalis sulaužyti gabaliukais.
2.
Kriaušes nulupti, jas, šilauoges ir kremą nuo oreo sausainių dėti į dubenį ir elektriniu smulkintuvu susmulkinti iki tyrelės konsistencijos.
3.
Į kitą dubenį pilti grietinėlę ir išplakti iki standžių putų, suberti sulaužytus sausainių gabaliukus.
4.
Ä® puodelį pripilti Å¡alto vandens ir suberti želatinÄ…. Palikti apie 10 minuÄių tam, kad iÅ¡brinktų. Tuomet iÅ¡tirpinti karÅ¡to vandens vonelÄ—je ir atvÄ—sinti.
5.
Želatiną supilti į uogų ir kriaušių mišinį, dar kartą pertrinti elektriniu smulkintuvu, šią masę supilti į dubenį su grietinėle, išmaišyti ir supilstyti į formeles. Padėti į šaldymo kamerą bent valandai.
6.
Tuomet ištirpinti šokoladą, juo aplaistyti paruoštus pyragėlius arba valgyti vienus.