TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Lašiša su kepsnių padažu ir pomidorų salotomis

Porcijų skaičius: 4

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 gramų lašišų filė su oda
1 pakelis prieskoninių žolelių (naudojome "Santa Maria" BBQ Rub Herbs)
1 šaukštas aliejaus
pagal skonį barbekiu padažas (naudojome "Santa Maria" BBQ Sauce Roasted Garlic)
Salotoms:
200 gramų geltonų vyšninių pomidorų
200 gramų vyšninių pomidorų
200 gramų gražgarsčių
1 pundelis laiškiniai svogūnai
Padažui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas obuolių acto
1 šaukštas medaus
pagal skonį akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
pagal skonį pipirų (naudojome "Santa Maria" Tellicherry)

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Lašišą įtrinkite aliejumi ir prieskoniais marinavimui. Apie 10 minučių kepkite kepsninėje ant vidutinės kaitros uždengę dangčiu. Lašišą aptepkite kepsnių padažu ir kepkite dar 5 minutes neuždengę dangčio.

2.
Nuplaukite pomidorus ir kepkite kepsninėje ant didelės kaitros, kol gražiai apskrus. Leiskite atvėsti ir supjaustykite per pusę.

3.
ParuoÅ¡kite padažą – sumaiÅ¡ykite aliejų, actÄ…, medų, druskÄ… ir pipirus.

4.
Į didelį dubenį sudėkite gražgarstes, keptus pomidorus, smulkiai supjaustytus laiškinius svogūnus ir švelniai išmaišykite. Padažą užpilkite prieš patiekdami.



Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.



admin · 2020-08-12 21:00 · 455 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt