AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 vienetas žiedinių kopūstų
80 gramų sviesto
1 vienetas svogūnų
1 šaukštelis kmynų (galima nedėti)
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Žiedinį kopūstą susmulkinkite žiedynais, juos suberkite į pasūdytą verdantį vandenį ir pavirkite apie 3-5 minutes, kol truputį suminkštės, bet atsargiai, nepervirkite. Tada nusunkite ir užpilkite šaltu vandeniu, kad žiedinis kopūstas atvėstų, bet liktų traškus. Po to vandenį nusunkite.
2.
Ä®kaitinti keptuvÄ™, joje iÅ¡tirpinkite sviestÄ… ir svieste pakepinkite smulkiai pjaustytÄ… svogÅ«nÄ… iki bus gražiai auksinÄ—s spalvos. Tada sudÄ—kite žiedinį kopÅ«stÄ… ir kmynus bei troÅ¡kinkite apie 10-15 minuÄių.
3.
Baigiant troškinti pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Galite dar pabarstyti mėgiamais žalumynais.