AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 10 vienetų biskvitinių sausainių ("Damų pirštelių")
250 mililitrų kavos (stiprios)
200 gramų maskarponės sūrio
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
70 gramų cukraus pudros
2 šaukštai kiaušininis likeris (nebūtina)
1 šaukštas romo (nebūtina)
2 šaukštai kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Gerai atšaldytą grietinėlę išplakame beveik iki standumo.
2.
Kitame dubenyje išplakame maskarponę, cukrus pudrą ir kiaušininį likerį. Į maskarponę atsargiai įmaišome plaktą grietinėlę.
3.
Į kavą įmaišome šaukštą romo.
4.
Ä® kiekvienos taurÄ—s apaÄiÄ… dedame po Å¡aukÅ¡tÄ… kremo.
5.
Imame biskvitinį sausainį, perlaužiame perpus ir abi puseles pamirkome kavoje. Dedame jas ant kremo. Ant viršaus dedame dar kremo, apibarstome kakava ir vėl dedame kavoje pamirkytas sausainių puseles. Taip sluoksniuojame kremą ir sausainius iki pat taurės viršaus.
6.
Tiramisu viršų apibarstome kakava.
7.
Dedame į Å¡aldytuvÄ… pastovÄ—ti bent 2-3 valandoms (o dar geriau - nakÄiai).
Patarimai:
•
Å is receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įraÅ¡Ä… rasite Äia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite Äia.