AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 kilogramas kiaulienos sprandinÄ—s
1 kilogramas svogūnų
50 gramų degtinės
pagal skonį druskos
šiek tiek džiovintų bazilikų
šiek tiek mairūno
Å¡iek tiek raudonÄ—lio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Mėsą supjaustykite stambesniais gabalais (maži gabaliukai kepdami daug labiau išdžiūva). Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
2.
MÄ—sÄ… dideliame dubenyje sumaiÅ¡ykite su prieskoniais, degtine ir svogÅ«nais ir apie 20-30 minuÄių intensyviai ja minkykite. Å iame etape mÄ—sos jo bÅ«du nesÅ«dykite, nes tai jÄ… iÅ¡džiovins!
3.
Prieš kepant, svogūnus būtinai nuo mėsos gabaliukų nurankiokite, nes jie linkę svilti. Mėsą pagardinkite pagal skonį druska.
4.
Maukite mėsą ant iešmo ir kepkite. Jeigu norisi dar daugiau aromatų, kepant galima apšlakstyti vynu (bet bus tikrai labai skanu ir be to).