AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 vienetas prancūziško batono
200 gramų rūkytos vištienos (ar virtos)
150 gramų mocarela sūrio
6 šaukštai pomidorų padažo
1 sauja alyvuogių (be kauliukų)
3 vienetai pievagrybių
3 vienetai vyšninių pomidorų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Prancūzišką batoną perpjauti į tris vienodo ilgio dalis. Kiekvieną perpjauti išilgai perpus.
2.
Kiekvieną riekelę patepti pomidorų padažu.
3.
Vištieną, alyvuoges, pievagrybius, pomidorus supjaustyti riekelėmis. Sūrį sutarkuoti.
4.
Ant batono dėti vištienos, berti sūrio, išdėlioti alyvuogių ir pievagrybių, pomidorų riekelių, pagardinti pipirais. Batoną sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitÄ—je apie 10 minuÄių. Patiekiant galima pabarstyti Å¡viežiais žalumynais.