AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai raudonosios paprikos
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai sambal oelek pastos (naudojome "Santa Maria" )
2 šaukštai obuolių vyno actas
1 šaukštas prieskonių kepsniams (naudojome "Santa Maria" citrininius kepsnių prieskonius)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pakepkite per pusę perpjautas paprikas ir svogūnus ant kepsninės, kad įgautų spalvą.
2.
Atvėsusias paprikas ir svogūnus supjaustykite stambiais gabaliukais.
3.
Sumaišykite dubenyje visus ingredientus ir sutrinkite iki padažo konsistencijos
4.
Padažą galima patiekti tiek šiltą tiek šaltą.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.