TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Filemonas Sikstas Rimkantas Girmantė Odeta
Antradienio Dienos Horoskopas (2020-06-30)

Antradienio Dienos Horoskopas (2020-06-30)


Sumanymas, kurį senokai brandinote,  bet dėl įvairių priežasčių atidėliodavote, šiandien grįš pas jus su trenksmu. Šiandien jus aplankys kūrybiškos įžvalgos, leisiančios įveikti kliūtis, kurios iki šiol jus pristabdydavo, tad jūsų idėja iš kalbų lygmens pajudės įgyvendinimo link. Tai, kas galbūt atrodė neįmanoma, dabar bus visiškai realu.



Priimti kažkieno jums demonstruojamą gerumą – taip pat gerumo apraiška. Šiandien tarp  jūsų ir gero draugo įvyks pokalbis, kuris suveiks tarsi puikiausia terapija. Išsivaduokite nuo jus slegiančių minčių, bet ne vien užkraudami jas kažkam ant pečių, o suprasdami ir išklausydami savo klausytoją. Palaikykite kitus ir leiskitės palaikomi.



Išlaisvinkite savo vidinį vaiką, prisiminkite tai, ką galbūt praradote pakeliui į suaugusiojo pasaulį. Jūsų tikrumas ir nuoširdumas neliks nepastebėti artimiausiu žmonių. Jie taip pat užsikrės gera nuotaika,o tai jus suartins ir leis jums pamatyti vieni kitus tokius, kokius save gal ir primiršote.



Viduryje įtempto kūrybinio darbo jus pasieks geras atsiliepimas ar paskatinimas, kuris jums suteiks daugiau jėgų  nei galėjote įsivaizduoti. Jeigu iki šiol manėte, kad gal jūsų idėjos niekas nesupras, nepalaikys ir dėl to abejojote, ar pasirinta kryptis atneš jums sėkmę. Už savo drąsą žengti į nežinomybę būsite dosniai apdovanoti.



Šiandien jausite norą nuveikti daugiau darbo reikalų, bet iš tiesų jūsų didysis darbas yra šeima, ir jis reikalauja jūsų dėmesio. Sulėtinkite tempą ir palaikykite tarpusavio santykių kokybe, sususivokite savo pačių proto užkaboriuose, labiau rūpinkitės savimi. Tai – nepamatuojama, neįkainojama investicija, kurios atsiperkamumas viršyja bet kokius lūkesčius.



Šiandien būsite iškalbingi, tad jums nepritrūks žodžių savo mintims išreikšti. Žmonės įtikės jūsų nuoširdumu, todėl bendraudami sugebėsite panaikinti bet kokias iki šiol tvyravusias įtampas. Greičiausiai ši diena nebus itin produktyvi, bet puikiai tiks atsipalaiduoti, pasvajoti ir mėgautis jus supančiais žmonėmis. 



Šiandien daug galvosite apie pinigus, mąstysite, kaip pasiekti išsikeltus karjeros tikslus. Tai – puikus metas pagal turimą viziją sudėlioti konktetų planą. Dieną pradėkite mažais, realiai pasiekiamais laimėjimais, o tada paieškokite galimybių, kaip juos padidinti.



Jūsų rytas bus bus gana intensyvus, teks greitai suktis esminių užduočių sūkuryje. Popiet galėsite lengviau atsipūsti ir leisti laiką su jums brangiais žmonėmis, kiek leis dabartinės sąlygos ir techninės galimybės. Tai puikus metas palepinti save naujomis žiniomis ar veikti bet ką, kas patenkintų jūsų romantikos troškimą, norą pabėgti nuo kasdienybės.



Jeigu jaučiatės ne ypač smagiai arba kamuoja nuojauta, kad įstrigote kažkuriame gyvenimo etape, pasikliaukite savo ilgalaike vizija, kur norėtumėte būti. Šiandien norėsis atsiriboti nuo kasdienybės, trokšite pakeisti aplinką. Įsiklausykite į vidinius poreikius – tai padės pakreipti savo gyvenimą pageidaujama kryptimi. 



Šiandien daug galvosite apie santykius su žmonėmis: draugais, pažįstamais, simpatijomis partneriais ar meilužiais. Parodykite, kad juos suprantate ar bandote suprasti, būkite su jais atviri ir žaismingi. Tai padės panaikinti tam tikras tarpusavio įtampas ir pažadins romantiškus jausmus. Kita vertus, jei kažkas pokalbio metu nuskambės pernelyg gerai, kad tai būtų tiesa, vadinasi, taip ir yra.



Pažvelkite į savo praeitį nauju žvilgsniu. Tai atvers naujų galimybių išspręsti jus kamuojančias problemas ar parodys sprendimus, kuriuos iki šiol pražiūrėdavote. Jūsų požiūris jau skiriasi nuo to, kuris buvo suformuotas jums augant, taigi atėjo laikas keisti senus įpročius, kad atsirastų vietos naujiems. Svarbiausia – pradėti, o tada viskas eisis tarsi savaime.



Jaučiate, kad norite su pasauliu pasidalinti savo unikaliu požiūriu, kuris tiesiog nebetelpa jumyse ir nori pasireikšti plačiau? Šiandien sugebėsite kitaip pažvelgti į save ir savo veiklos būdus, o tai padės jums tapti kūrybiškesniais kasdieniame gyvenime. Pagalvokite, kokie galėtumėte būti, jeigu daugiau laiko skirtumėte savo hobiams, kurie jus įkvepia. Galite sulaukti pagalbos iš ten, kur nė nesitikėjote.


admin · 2020-06-30 02:00 · 638 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt