TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Stanislovas Viktoras Džiugas Audrė Mykolas Stasys
Šeštadienio Dienos Horoskopas (2020-06-27)

Šeštadienio Dienos Horoskopas (2020-06-27)


Planetos lems, kad šiandien būsite kur kas įtaresni savo bendradarbių atžvilgiu. Net jeigu jums atrodys, kad kolegos šypsosi ne norėdami jus pasveikitni, o slėpdami vertingą informaciją, neskubėkite švaistytis kaltinimais. Geriausias būdas išsklaidyti ore įsivyravusią įtampą – atviras dialogas.



Šiandien planetos bandys jums priminti, kad už pinigus laimės nenusipirksite. Taigi, užuot švaistę santaupas parduotuvėse ar internetinėje prekyboje, prisiminikite seniai matytus draugus ar giminaičius. Juk tiesiog pabūti drauge ir puikiai praleisti laiką nieko nekainuoja!



Daugybė įtakingų planetų lems, kad šiandien negalėsite atsibendrauti su artimais žmonėmis. Kaip bebūtų, nebandykite kiekvienam parodyti bent po kruopelytę savo dėmesio. Dabar būtų kur kas geriau, jeigu atidžiai pasirinktumėte keletą žmonių ir iš širdies pasilinksmintumėte. Juk kokybė svarbiau už kiekybę!



Šiandien jums daug padės draugai ir nematoma likimo ranka. Paprastai vengiate sudėtingų situacijų, tačiau būtent tokia šiandien galėtų jums labai sutrumpinti kelią iki tikslo. Ugdydami pasitikėjimą savimi, privalote save įmesti į padėtį, kai nebežinote, kas bus vėliau. Turite ambicingų planų, tačiau užsižaidę komforto zonoje užkirsite sau kelią juos greitai įgyvendinti.



Šiandien planetos bandys jums priminti, kad gyvenimas – ne vien juodas arba baltas. Labai gali būti, kad dabar įsivelsite į audringą diskusiją su vienu iš profesinių autoritetų arba vyresniu šeimos nariu. Gindami savo nuomonę venkite kategoriškų pasisakymų. Kraštutinumais nieko nepasieksite, o nuolankumu galite nuversti kalnus!



Šiandien jums atrodys, kad stiklinė yra pusiau tuščia. Piniginė – tai pat. Nukreipkite savo dėmesį kitur, pavyzdžiui, pamėginkite paskaičiuoti, ką galėtumėte nuveikti su tais resursais, kuriuos turite čia ir dabar. Šis  žaidimas iš pirmo žvilgsnio atrodo kvailokas, tačiau jo dėka rasite naujų būdų tobulinti savo įpročius. Pinigai – tai energija, naudokite atsakingai.



Ši diena jus pamalonins tarsi iš naujo atrastais santykiais su kolegomis. Pavyzdžiui, nuėjus kartu pavalgyti pietų gali paaiškėti, kad turite daugiau bendrų interesų nei galėjote įsivaizduoti. Visiškai įmanoma, kad kuriam nors bendradarbiui pajusite jausmus, gerokai viršijančius draugystę. 



Šiandien trokšite atsinaujinti – įsigyti naujų rūbų ar pakeisti šukuoseną – ir, puikiausia tai, kad dabar ši jūsų iniciatyva sulauks didžiulio artimųjų bei draugų palaikymo. Tiesą pasakius, žvaigždės jums kaip niekad palankios, tad dabar įgyvendinsite viską, ko tik užsigeisite. Pirmyn!



Šiandien turėsite galimybę imtis senokai atidėliojamo plano suburti visą šeimą ar darbo kolektyvą – darysite tai su džiaugsmu. Šiuo metu visi kaip tyčia gerai sutaria tarpusavyje, todėl būtų nuodėmė nepasinaudoti tokia proga. Nusiveskite visus į dar nebandytą restoraną, sugalvokite kitokių būdų palaikyti pozityvią atmosferą. Nepersistenkite planuodami – tiesiog darykite tai, kas, jūsų nuomone, bus smagu visiems.



Planetų padedami šiandien sugebėsite išspręsti ilgai atidėliotas buitines problemas ir, nuostabiausia tai, kad ši jūsų iniciatyva sulauks didžiulio šeimos narių palaikymo. Svarbiausia, nesipykite su vyresniais artimaisiais! Negana to, ši diena ypač tinkama sudaryti sutartis bei pasirašyti svarbius dokumentus.



Planetų padėtis dangaus skliaute lems, jog dabar kur kas dažniau papulsite į dviprasmiškas situacijas, tad normalu, kad imsite įtariau vertinti savo aplinką. Kad ir kaip klostytųsi diena, susilaikykite nuo kaltinimų ir viešų įtarinėjimų. Juk prarasti pasitikėjimą taip lengva! Žinokite, ko norite, apsišarvuokite kantrybe ir galiausiai tikrai džiaugsitės išsvajotais rezultatais. 



Iš prigimties esate linkę rūpintis kitais žmonėmis, tačiau šiandien rizikuojate persistengti ir dėl to susipykti su šeimos nariu ar artimu bičiuliu. Kad ir kaip klostytųsi situacija, pasistenkite nesielgti pernelyg globėjiškai. Paprašyti pagalbos nuoširdžiai išklausykite, apkabinkite draugą ir šiukštu nepirškite savo nuomonės. Juk labai dažnai tik to ir užtenka!


admin · 2020-06-27 02:00 · 891 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt