TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-03-29 09:03
Penktadienio Dienos Horoskopas (2020-06-26)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2020-06-26)


Šiandien nesunkiai rasite tinkamiausius žodžius išreikšti giliausius ir tauriausius savo jaumus. Rašykite meilės laiškus, dienoraštį – tai taps savotiška meditacijos forma geresnio savęs pažinimo link. 



Prasidedant savaitgaliui jūsų mintis užvaldys finansiniai klausimai. Pasinaudokite Visatos palankumu pristatyti savo naujausius profesinius sumanymus platesnei klausytojų auditorijai. Kas žino, galbūt tai bus naujo pelningo kelio pradžia?



Visata lems, kad šiandien profesinius iššūkius gliaudysite it riešutus. Atrodys, jog dabar jums tiesiog nėra neįveikiamų užduočių ar neišsprendžiamų galvosūkių. Taigi susikaupkite ir prieš prasidedant savaitgaliuipadirbėkite iš širdies!



Keletas įtakingų planetų lems, jog šiandien kaip niekada trokšite išsivaduoti iš kasdienybės. Pasiduokite širdies šauksmui ir susiplanuokite trumpas savaitgalio atostogas, vidurdienio pasivaikščiojimą su mylimu žmogumi ar išbandykite ką nors visiškai netikėto bei įkvepiančio. Priimdami sprendimus pasikliaukite intuicija, o visa kita stos į savas vietas savaime.



Nors įprastai džiūgaujate būdami įvykių epicentre, šiandien imsite pavargti nuo nuolatinio kolegų dėmesio bei reikalavimų. Atrodys, kad atsakymo laukiančių elektroninių laiškų eilė niekad nesumažės, o užduočių sąrašas nesibaigs. Kaip bebūtų, iš prigimties esate puikūs organizatoriai, tad jums tereikia gerai apgalvoti savo prioritetus, nusistatyti aiškias ribas ir galiausiai sugebėsite nuversti kalnus. Sėkmės! 



Bendraudami su žmonėmis nevyniokite žodžių į vatą. Tai ne tik padės išvengti dviprasmiškų situacijų, bet ir sutaupys daugybę brangaus jūsų laiko. Penktadienio  vakarą skirkite sau. Apsilankyktite SPA centre, pasigaminkite šventinę vakarienę, pasikvieskite keletą artimiausių bičiulių. Po įtemtos darbo savaitės tiegiog privalote pasirūpinti savimi!



Susitikite su seniai matytais bičiuliais, aplankykite vaikystės vietas – tai jūsų šiandienio įkvėpimo bei sielos ramybės šaltinis. Nepaisant to, kad kai kada kelionė nostalgiškais praeities labirintais sugrąžina ne pačius maloniausius prisiminimus, šiandien iš jų būsite nusiteikę pasimokyti. Galbūt netgi atrasite tas savo asmenybės puses, apie kurias buvote seniai užmiršę! 



Šiandien būsite taip susitelkę į dienos nesėkmes, kad visiškai nebepastebėsite, kokiame nuostabiame pasaulyje gyvenate. Laimei, gražuolė Venera skatins jus iš naujo atrasti ryšį su aplinka bei jus supančiais žmonėmis. Nosį aukščiau!



Keletas įtakingų planetų lems, jog visą dieną praleisite susitikinėdami su bičiuliais bei seniai matytais giminaičiais. Deja, dabar gali pasirodyti, kad paroje turite per mažai valandų pakalbėti apie viską, ką norite. Nurimkite! Nepaisant to, kad darbo savaitė dar nesibaigė, turite Visatos palaikymą elgtis kaip tinkami.



Jeigu pastaruoju metu leidotės į nedideles varžybas su kolega darbe ar kaimynu, šiandien ši konkurencinė nuotaika gali dar labiau sustiprėti. Pabandykite pažvelgti į susiklosčiusią situaciją iš šalies ir pagalvokite, kokiam tikslui siekate laimėti. Norite įrodyti savo teisybę ar patobulėti kaip asmenybė?



Šiandien jūsų meilės reikalai bus neatsiejami nuo socialinio gyvenimo. Jeigu esate vieniši, labai tikėtina, kad jūsų dėmesį patrauks bičiulių vakarėlyje sutiktas asmuo arba patys sulauksite netradicinio dėmesio iš kai kurių seniai pažįstamų žmonių. Jeigu jau sutikote tą vienintelį, dabar kaip niekad mėgausitės galėdami drauge aplankyti toliau gyvenančius draugus ar papramogauti mieste. Tegul savaitgalio nuotaika prasideda šiandien!



Šiandien jūsų mintis užvaldys įvairūs praturtėjimo scenarijai. Svajosite apie laimingą loterijos bilietą arba bandysite prisišaukti sėkmę garsiai analizuodami milijono vertus sumanymus. Kaip bebūtų, Visata primena, jog vien fantazuodami nieko nepasieksite. Taigi pasiraitokite rankoves ir penktadienį išnaudokite produktyviai.


admin · 2020-06-26 02:00 · 639 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt