AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 400 mililitrų kokosų pieno
350 gramų žaliųjų žirnelių (šviežių arba atitirpintų šaldytų)
300 mililitrų sultinio (atvėsinto)
1 šaukštelis žuvies padažo
1 centimetras imbiero (šviežio)
pagal skonį žaliųjų citrinų sulčių
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Atitirpiname arba išlukštename žirnelius, o imbierą apipjaustome ir susmulkiname. Viską dedam į blenderį ir malame iki vientisos masės.
2.
Sultiniu ir kokosų pienu reguliuojame norimą konsistenciją.
3.
Patiekiame apibarstę žalumynais, šviežiu čiliu, o greta padėkite marinuoto imbiero – norintys įsimes jo į sriubą. Pateikimui naudokite šviežią čilį, mėtas, kalendras, marinuotą imbierą.