TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Ranka ranką prausia
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2020-06-24)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2020-06-24)


Nors puikiai nujaučiate, ką reikėtų daryti, kad diena praeitų produktyviau, vien žinojimo ne visada pakanka. Atrodo, kuo labiau stengiatės, tuo labiau tolsta jūsų tikslas. Pabandykite emociškai atsiriboti nuo rezultatų. Kaip sakė Buda, „Prarandi tik tai, ko niekaip negali paleisti“.



Išmokite suvaldyti emocijas ir nuversite kalnus! Visų pirma, tvirtai apsispręskite, ko norite, ir pamąstykite, kaip tai pasieksite. Neleiskite, kad praeityje patirtos nesėkmės temdytų jūsų nuotaiką ir smukdytų pasitikėjimą savimi. Užmirškite negatyvius išgyvenimus ir pasirenkite sutikti šviesią ateitį. Žinoma, svajonės savaime neišsipildys, tad pasiraitokite rankoves ir negailėkite jėgų, kol nepasieksite savo!



Šiandien pasijusite lyg stebintys dienos įvykius pro apsauginį stiklą. Keletą kartų pabandysite įsiterpti ir nuveikti ką nors reikšmingo, tačiau pasiekti trokštamų rezultatų nebus taip paprasta. Imsite nerimauti ir tai privers abejoti savo žiniomis bei įgūdžiais. Atsipalaiduokite ir leiskite sau eksperimentuoti. Nebijokite klysti. Juk kas nerizikuoja, tas negeria šampano!



Šiandien bus itin sunku, praktiškai neįmanoma įžvelgti savo plano trūkumų. Savaime suprantama, jei jūs kažko tiesiog nepastebite, tai būtinai atsisuks prireš jus. Neįmanoma gyventi pozityviai, jeigu mąstote negatyviai. Walt Dysney sakė: „Aš mėgstu žvelgti į optimistiškąją gyvenimo pusę, bet esu pakankamai realistiškas ir suprantu, kad gyvenimas – sudėtinis dalykas“. 



Nors sunkus darbas jūsų negąsdina, šiandien daugiau pasieksite ne įbedę nosį į savo užduotį ir neatsitraukdami nuo jos, o atvirkščiai – darydami reguliarias pertraukėles perkrauti vidines baterijas. Bill Gates yra pasakęs, „Sėkmei reikia ištvermės ir polėkio nuolat pegalvoti, sutvirtinti, reaguoti ir atrasti iš naujo“. 



Kai kada aplinkiniams gali pasirodyti, kad būdami ypač atsargūs praleidžiate progą greitai pasiekti numatytą tikslą, tačiau atminkite, tik jūs patys geriausiai žinote, ko norite ir kaip tai gauti. Neleiskite, kad nepagrįstos kitų žmonių pastabos sugadintų jums nuotaiką ir priverstų suabejoti savo sugebėjimais. Kai širdis rami, tada ir darbams susikaupti – vienas juokas!



Visata lems, kad šiandien praleisite daugybę laiko vienumoje, tačiau jums tai nė kiek netrukdys. Priešingai, mėgausitės galėdami pasiklausyti tylos ir atidžiau pažvelgti į savo dvasinius poreikius. Kaip bebūtų, net ir tokiomis dienomis nederėtų atsiskirti nuo viso pasaulio. Pagalvokite, su kuo galėtumėte pasidalinti savo idėjomis. Artimas pokalbis su patikimu pašnekovu neabejotinai praturtins jūsų dieną naujomis patirtimis.



Šiandien būsite linkę slėpti savo jausmus nuo aplinkinių, tačiau visai džiugiai diskutuosite apie kokius nors smagius ir lengvabūdiškus dalykus, pavyzdžiui, vasarišką savaitgalio išvyką prie ežero. Kaip bebūtų, jeigu kam nors ims pernelyg rūpėti jūsų sumanymų subtilybės, pradėsite nerimauti. Kuo daugiau informacijos aplinkiniai stengsis iš jūsų išpešti, tuo labiau nuo jų atsiribosite. Pasistenkite neprarasti diplomatinių įgūdžių ir venkite kategoriškų pasisakymų!



Kad ir kaip šiandien stengtumėtės įgyvendinti visus savo įsipareigojimus, mintimis klaidžiosite visai ne ten, kur turėtumėte. Puikiai suvokiate, kad darbai patys nepasidarys, tačiau niekaip nepajėgsite nugalėti poreikio bendrauti ir dalintis idėjomis. Impulsyvumas – jūsų gyvenimo variklis, tačiau dabar pasistenkite būti lankstūs ir prisitaikyti prie aplinkybių.



Paprastai pražystate kaip gėlė gavę galimybę išnarplioti keletą sudėtingų užduočių. Kuo jų daugiau, tuo smagiau! Deja, šiandien rizikuojate apsižioti daugiau nei pajėgsite sukramtyti. Tai žinodami neskubėkite sutikti su kiekvienu intriguojančiu pasiūlymu. Įvertinkite savo galimybes ir tik tuomet ištarkite „taip!“



Galbūt ir nesugebėsite nuveikti visko, ką buvote suplanavę, tačiau dabar savo pastangomis padarysite puikų įspūdį reikiamiems asmenims. Tai žinodami, negailėkite jėgų ir nenustokite stengtis netgi tada, kai reikalai atrodys ypač komplikuoti. Visata jūsų pusėje, tad galiausiai viskas susiklostys taip, kaip tikėjotės!



Šiandien būsite tokie užtikrinti savo sprendimais, kad niekas nesugebės išmušti jūsų iš pasirinkto kelio. Žvaigždės jums šypsosi, tad nė nemanykite prisigalvoti priežasčių, kodėl turėtumėte ko nors nedaryti. Išnaudokite šį magišką laikotarpį ir padarykite viską, kad atėjus savaitgaliui, galėtumėte ramia širdimi atsiduoti poilsiui.


admin · 2020-06-24 02:00 · 950 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt