TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Tarptautinė kovos su triukšmu diena Pasaulinė intelektinės nuosavybės diena Tarptautinė Černobylio avarijos aukų atminimo diena
Antradienio Dienos Horoskopas (2020-06-23)

Antradienio Dienos Horoskopas (2020-06-23)


Šiandien galite įsipainioti į nemalonią dviprasmišką finansinę situaciją. Tiesa ta, kad dabar kaip niekada saugosite savo turtą, todėl jūsų nepasitenkinimą gali iššaukti net toks menkas dalykas, kaip klausimas, kas apmokės pietų sąskaitą. Atminkite, jog po mažyčiais akibrokštais gali slypėti kur kas gilesnės problemos ir į nieką nežiūrėkite pro pirštus!



Šiandien Visata apdovanos jus ypatinga įtaiga, tad norėdami laimėti ginčą, tiesiog pradėkite kalbėti! Žinoma, šiek tiek pasistengti tikrai reikės, tačiau aplinkinius užhipnotizuos jūsų begalinis pasitikėjimas savimi ir spindinti charizma. Svertai jūsų rankose, belieka imti veikti!



Šiandien būsite linkę nutylėti viską, kas jums nepatinka ar ko nesuprantate. Jaudinsitės, kad aplinkiniai jūsų pastabas gali suprasti ne taip, kaip norėtumėte, ir užuot dalyvavę kolektyvinėje veikloje, rinksitės vienatvę. Atminkite, kad vengdami problemų, jų neišspręsite!



Šiandien imsite svajoti apie kažką didingo. Galbūt tai netolimi profesiniai planai? O gal trokštate pasižymėti bendruomenės veikloje? Kad ir kas tai būtų, nesitenkinkite vidutinybe ir ieškokite kūrybiškų būdų gauti tai, ko užsigeisite!



Užteks planuoti – metas veikti! Žinoma, neskubėkite žengti atsakingo žingsnio prieš tai nepasitarę su labiau patyrusiais žmonėmis, nerizikuokite. Turite šaunių didžiulių sumanymų, tačiau tam, kad viskas klostytųsi taip, kaip norite, suskirstykite juos į keletą smulkesnių lengviau įgyvendinamų etapų. Visata šiandien globoja jūsų sprendimus, tad pirmyn!



Spręsdami sudėtingas problemas sugebate atsiriboti nuo emocinio lauko – tai viena ryškesnių jūsų būdo savybių, tačiau šiandien Visata paskatins jus šokti į ugnį nė negalvojant apie pasekmes. Neleiskite, kad baimė trukdytų jums sakyti tiesą ir susidūrę su iššūkiais išlikite geriausia savo pačių versija!



Labai tikėtina, kad šiandien iš naujo išgyvensite neseniai patirtą nemalonią situaciją. Laimei, Visata padės kuo aiškiau išdėstyti savo argumentus, tad aplinkiniai netruks įsijausti į jūsų padėtį ir bus gana supratingi. Bendraukite atvirai, tačiau dėl savo nesėkmių nekaltinkite kitų. Kilmunu pasieksite daugiau nei kategorišku elgesiu!



Yra daugybė priežasčių, dėl kurių turėtumėte išlaikyti ramų dienos tempą, tačiau šiandien Visata kurstys jūsų aistras ir skatins išbandyti ką nors nauja. Nepaisant to, kad puikiai žinote savo įsipareigojimus ir nuoširdžiai trokštate juos įgyvendinti, slapta viliatės, kad pavyks tai padaryti pačia beprotiškiausia maniera. Jūsų tikslas – du zuikiai vienu šūviu, tad pasistenkite išlikti atsakingi ir kartu patenkinti savo adrenalino poreikį.



Šiandien jūsų dėmesio pareikalaus šeimyniniai reikalai. Norėdami efektyviai išspręsti įsisenėjusias problemas, atsisukite į praeitį ir pasimokykite iš kadaise padarytų klaidų. Dažnai, kai jaučiatės sutrikę, užpildote nejaukią tylą daugybe prasmingų ir kai kada ne visai prasmingų žodžių. Nebijokite tylos – joje atsakymai suskamba aiškiausiai!



Šiandien Visata paskatins jus atsiverti pasauliui ir pripažinti savo jausmus. Pasinaudokite proga leistis į nuostabią kupiną atradimų dvasinę kelionę ir svarbiausius jos pastebėjimus užsirašykite užrašinėje arba įamžinkite nuotraukose. Bendraudami su žmonėmis, nevyniokite žodžių į vatą – dabar nuoširdus atvirumas atsipirks su kaupu!



Šiandien Visata suteiks jūsų žodžiams ypatingos galios, todėl kalbėdami bet ką ir bet kada, rizikuojate prisivirti košės. Dėl planetų įtakos būsite linkę įsiterpti į pokalbį gerai neįsigilinę į temą, o tai padidins kvailų nesusipratimų tikimybę. Pasistenkite būti šiek tiek drovesni ir galbūt diena praeis be didesnių kuriozų.



Šiandien jūsų dėmesio pareikalaus finansiniai reikalai. Galbūt pastaruoju metu leidote sau daugybę pirkinių ne pagal jūsų kišenę? Liaukitės neatsakingai išlaidavę! Susirašykite visus numatytus pirkinius ir šalia pasižymėkite priežastis, kodėl jums jų reikia. Tai padės realiau įvertinti savo sumanymus ir nusistatyti prioritetus. Galbūt kažkurį iš pirkinių galima atidėti kitam mėnesiui?


admin · 2020-06-23 02:00 · 693 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt