TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Be vargo nėra laimės, be ašarų - linksmybės
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2020-06-22)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2020-06-22)


Visata šiandien skambina mėgstamiausią jūsų melodiją, tad viskas, ko norite, tai klausytis ir šokti pagal ją. Trokštate lyderiauti ir nė neketinate sekti kažkieno kito pėdomis. Jūsų rankose – tūkstančiai galimybių, tačiau bandydami lipti į sėkmės viršukalnę vieni, nukrisite. Bendradarbiaukite. Dabar tai tiesiausias kelias į laimę!



Kai kada kalbate apie savo jausmus tokia maniera, kad aplinkiniai dar labiau susipainioja, ko iš jų tikitės. Laimei, šiandien Visatos padedami turite puikią galimybę išsklaidyti ore tvyrančią įtampą ir taip pagerinti bet kokio tipo santykius. Būkite atviri ir sutaupysite laiko maloniam vasaros vakarui!



Jausitės įspiesti į kampą, tačiau pasiduodami savo problemų tikrai neišspręsite. Tiesą pasakius, Visata siučia perspėjamuosius signalus, nurodydama jūsų planų silpnąsias vietas ir skatindama pasitempti. Taigi užuot bandę pabėgti nuo nemalonios situacijos, susiimkite ir pažvelkite tiesai į akis!



Kad ir kur pažvelgtumėte, visur jus pasitiks nuostabios galimybės. Deja, jausitės nepakankamai užtikrinti dėl savo sumanymų, todėl nė negalvodami stengsitės išbandyti viską. Skubėdami puikių rezultatų tikrai nepasieksite. Taigi keletą kartų giliai įkvėpkite – gyvenimas tęsiasi!



Visatos paskatinti nenurimsite, kol nepadarysite visko, ką buvote suplanavę. Kaip bebūtų, prieš pasirinkdami veiklos kryptį, būtinai įvertinkite visas savo galimybes ir priemones tikslui pasiekti. Susikaupkite ir nesiblaškykite. Tik taip diena nenueis veltui ir vakarui atėjus galėsite džiaugtis trokštamais rezultatais.



Daugybe klausimų šiandien turėsite ypač tvirtą nuomonę, tačiau aplinkiniams sudarysite įspūdį, kad prioritetai jums visai nesvarbūs. Tokia diplomatinė pozicija dabar kaip niekad palanki, mat atvirai diskutuodami ir neprimesdami savo nuomonės sužinosite daugybę vertingos informacijos bei išlaikysite puikius santykius su aplinkiniais. 



Šiandien į savo darbus žvelgsite su papildoma kūrybiškumo doze ir tai neabejotinai išskirs jus iš kolegų. Labai tikėtina, kad iš pradžių jūsų iniciatyvos niekas nepalaikys, tačiau vos pasimačius pirmiesiems rezultatams, kritikai nutils ir ims atsistoję ploti. Nenuleiskite rankų susidūrę su pirmosiomis kliūtimis ir Visatos padedami pasieksite neregėtų aukštumų!



Trokštate, kad pasaulis patikėtų jūsų idėjomis ir profesionalumu, tačiau slapta viliatės, jog nesėkmės atveju turėsite gausų gelbėtojų būrį. Atsargumas – puiki savybė, tačiau pernelyg ja nesinaudokite. Pasitikėkite savo jėgomis, tačiau, prireikus, būkite pasirengę bendradarbiauti ir dalytis idėjomis. Ieškokite aukso vidurio!



Visata lems, kad šiandien fantazija nuneš jus į neregėtus tolius. Kad ir ką sugalvotumėte, šventai tikėsite, kad nepavykti tiesiog negali! Dėl šios priežasties kol kas susilaikykite nuo drastiškų sprendimų ir luktelėkite kol pasikeitusi kosminė energija padės pažvelgti į gyvenimą pro realesnę prizmę. 



Labai tikėtina, kad šiandien patraksite vien nuo minties, jog kažkas kėsinasi į jūsų laiką. Kaip bebūtų, neskubėkite nieko kaltinti. Galbūt situacija nėra tokia prasta, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio? Neįtarinėkite klastos, kur jos nėra ir susikaupkite ties savo tikslais. Žvelkite į gyvenimą pozityviai ir netrukus iš tiesų pasijusite laimingiausi pasaulyje!



Mėgausitės galėdami žaisti atviromis kortomis, o aplinkiniai svarstys, ką tokiu savo elgesiu norite pasakyti. Tiesa ta, kad su kiekvienu ėjimu sparčiai artėsite prie užsibrėžto tikslo ir jums visai nė motais, kad kiti iki smulkmenų žino kiekvieną jūsų sumanymo detalę. Neužrieskite nosies!



Šiandien trokšite gilių pasmingų pokalbių su artimais žmonėmis. Kaip bebūtų, pernelyg neįsijauskite atviraudami apie savo jausmus ir lūkesčius. Juk nenorite veltis į melodramą?! Palaikykite atvirą kiek įmanoma objektyvią diskusiją ir įsiklausykite į pašnekovą. Klausykitės tiek, kiek ir kalbate.


admin · 2020-06-22 02:00 · 654 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt