TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Partizanų pagerbimo, kariuomenės ir visuomenės vienybės diena Tarptautinė mirusiųjų nuo AIDS atminimo diena Sekminės
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2020-06-18)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2020-06-18)


Bus nelengva priimti sprendimus, susijusius su namais ir šeima. Laikinai nukreipkite dėmesį kitur ir daugiau laiko skirkite rinkti informaciją. Esate į veiksmą orientuoti žmonės, tad jums gali būti nelengva, tačiau atidžiau pažvelgę į mokymosi ar darbo galimybes galėsite geriau planuoti savo sekančius žingsnius.  



Prieš siųsdami laišką, dukart patikrinkite adreso laukelį. Juk mažiausiai norite, kad jūsų jautri žinutė pasiektų ne tą žmogų. Taip pat patartina šiandien neatsakinėti į informaciją socialiniuose tinkluose. Tai, ką parašysite po jus suerzinusiu pasisakymu, gali sugrįžti jums bumerangu. Atsakykite kitą dieną, jei vis dar norėsite tai padaryti.



Pakeiskite savo taupymo ir pinigų leidimo įpročius. Pabandykite iš savo turimų pinigų išspausti kuo daugiau, kad galėtumėte mėgutis mėgstamais užsiėmimais. Namų apyvokos prekes galite pirkti ir pigiau – retai, bet didesniais kiekiais arba palaukę nuolaidų. Raskite būdą, kaip kuo efektyviau panaudoti turimus resursus ir be būtinybės nepirkti naujų. Pakeitę vos vieną kitą įprotį, galite ženkliai pagerinti savo finansinę situaciją.



Šiandien nenorėsite dalintis mintimis ir jausmais su kitais ir tai nieko blogo, nebent ieškote būdų, kaip išspręsti rimtas problemas. Jums tikrai praverstų pokalbis su jums svarbios srities ekspertu. Ekspertai bus laimingi, galėdami dalintis patirtimi su jumis, o jūs turėsite kur kas aiškesnę viziją, kaip spręsti jums iškilusius uždavinius.



Gerai atsirinkite, kam norėtumėte atskleisti asmeninę informaciją. Nekalbėkite apie asmeninius reikalus su kolegomis, kaimynais ar pažįstamais, kuriuos vis dėlto pažįstate nepakankamai. Jei neturite patikimo draugo, kuriam galėtumėt išsikalbėti, užrašykite savo jausmus ir laikykite šiuos užrašus saugioje vietoje. 



Kalbėkite tiesiai šviesiai ir tegu jūsų darbai nesiskiria nuo žodžių. Ypač atsargiai bendraukite su draugais ir komandose, nes žmonės jūsų juokelį ar sarkazmą gali priimti už gryną pinigą. Jei jūsų prašo paaiškinimo, būtinai paaiškinkite. Verčiau viską išsiaiškinti čia ir dabar, negu po to iš naujo peržiūrėti darbus ar kentėti nuo slogių jausmų.



Pokalbiai apie profesinius reikalus bus nesmagūs ir neduos trokštamų atsakymų dėl ateities. Kaip kompanija, kurioje dirbate, ketina toliau vystyti verslą? Ko gero, šį kartą nebus priimta jokių sprendimų, tiesiog tęsis periodas, kurį galima pavadinti „palauksim ir pamatysim“. Kol kas bent jau turite šansų gauti neblogą trumpalaikį užsakymą kaip laisvai samdomi specialistai.     



Atsargiai planuokite išvykas ir edukaciją. Vis dar vyksta tam tikri pokyčiai, apie kuriuos greičiausiai nežinote, bet kai sužinosite – labai tikėtina, kad planai turės keistis. Iš anksto pasidomėkite, ar esant reikalui galėsite atšaukti savo užsakymą ir nemokėkite pinigų, kol neįsitikinote, kad garantuotai juos atgausite.



Pinigai, kurių taip laukėte (čekis, paskola, mokesčių grąžinimas) gali būti atidėti. Tai tikrai suerzins, bet užuot reagavę piktai, pasakykite sau, kad iš esmės viskas yra gerai ir įvykiai klostosi būtent taip, kaip jums palankiau. Pasijutę saugiai, atsikratysite ne tik streso, bet ir priežasties, dėl kurios tie pinigai jūsų nepasiekia. Pozityvus nusiteikimas iššaukia pozityvius pokyčius.



Jei jūsų santykiai su tam tikru asmeniu prarado žavesį, reikalingi pokyčiai. Jei jau pavargote gelbėti savo draugą iš bėdų ar norite daugiau laisvės meilėje, prabilkite apie tai dabar. Pokyčiams realizuoti prireiks laiko, tačiau pradėti reikia šiandien. Šiandien būsite ypač entuziastingi, tad inicijuoti permainas bus gana paprasta.



Šiandien ypač svarbu išlikti ramiems. Jei darbe ištiks kažkokia bėda, neskubėkite kaltinti kitų. Nesvarbu, dėl kieno kaltės atsirado problema, svarbiausia yra ją išspręsti, kad jūsų klientai liktų patenkinti. Jei dėl to teks pažeisti kažkokias taisykles ar reglamentus – padarykite tai, nes neįprastos aplinkybės reikalauja neįprastų sprendimų. Jūsų drąsa gali būti įvertinta premija arba paaukštinimu. 



Problemos, kurias manėte išsprendę, gali vėl iškilti į paviršių. Jei vaikas ar artimas žmogus ims elgtis netinkamai, nepraraskite kantrybės. Iš širdies pasikalbėkite su jais apie tai, ko tikitės vienas iš kito. Žmonės elgiasi blogai tada, kai jaučia, kad yra nesuprasti. Jūsų nuoširdus rūpestis nuvys šalin norą maištauti ir priešintis.


admin · 2020-06-18 02:00 · 575 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt