TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Partizanų pagerbimo, kariuomenės ir visuomenės vienybės diena Tarptautinė mirusiųjų nuo AIDS atminimo diena Sekminės
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2020-06-17)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2020-06-17)


Šiandien tarsi iš niekur atsiras galimybė uždirbti. Tiesą sakant, tų galimybių bus tiek, kad turėsite suktis žaibo greičiu, norėdami nutverti pačius geriausius pasiūlymus – tai jums nesukels problemų, netgi bus palyginti nesunku. Darbo paieškose jums gali labai pasitarnauti artimi ryšiai, tad nepamirškite arčiausiai jūsų esančių draugų ir šeimos narių.



Šiandien visur jausitės savimi, tarsi pasaulis būtų jūsų namai, o jūs – jo šeimininkai. Jei norite žmones sudominti savo žinute, kalbėkite ir veikite savaip. Žmonės įvertins jūsų norą išlikti autentiškais, kol kiti bandys pataikauti publikai. Jūsų šviežios idėjos bus sutiktos entuziastingai ir galbūt pasitarnaus jūsų bendruomenei. Be abejo, tai dar labiau sutvirtins jūsų įtaką.



Ką nors pakeitę savo kasdienėje rutinoje, pasieksite persilaužimą. Rinkitės kitą darbo maršrutą, gamindami valgį eksperimentuokite su naujais ingredientais, papuoškite kambarį naujais meno kūriniais – visa tai padės jūsų smegenims vystyti naują požiūrį į savo aplinką ir save pačius. Vedini įkvėpimo, gal net sukursite visiškai naują produktą ar paslaugą.



Šiandien jūsų draugai ieškos paguodos ir nusiraminimo jūsų kompanijoje. Drąsiai planuokite vaizdo skambučius ar susitikimus su jums ypač artimais žmonėmis. Jei jus skiria atstumas, kaip niekada pajusite, kokie jums šie žmonės svarbūs. Pagalvokite, ką labiausiai norėtumėte nuveikti kartu, o tada planuokite ateitį. Tai sustiprins ir taip tvirtą jūsų tarpusavio ryšį.



Šiandien ir vėl atsidursite dėmesio centre – šį kartą dėl išskirtinių talentų. Galbūt gausite apdovanojimą, priedą ar prizą – galėsite pagrįstai džiaugtis ir didžiuotis. Jei ieškote naujo darbo, dabar nesunkiai „nutūptumėte“ aukštoje žinomos kompanijos pozicijoje. Galbūt gausite progą patekti į mokymus, specialiai skirtus šiai pozicijai – būtinai ja pasinaudokite. 



Jūsų protas sukuria nuostabių dalykų, todėl dabar būtų laikas pasidalinti savo įžvalgomis su kitais. Iš savo pranašiškų žinių netgi galėtumėt uždirbti. Pamėginkite sukurti seriją mokomųjų vaizdo įrašų, rašykite blogą arba konsultuokite telefonu – žmonės norės iš jūsų pasimokyti. 



Tai, ko nemėgote anksčiau, šiandie gal net suteiks jums malonumo. Nenuostabu – juk jūs keičiatės ir tobulėjate. Kai jūsų pomėių sąrašas vis pildosi, tai yra ženklas, kad jūs vis giliau patiriate gyvenimo skonį. Toks atviras ir entuziastingas jūsų požiūris tikrai pritrauks jums gerbėjų. Galbūt auštą poziciją turintis asmuo netgi pasiūlys jums ypatingą rolę savo kompanijoje. Nedvejodami priimkite pasiūlymą.



Dvi galvos geriau nei viena – suremkite pečius su sėkmingu verslininku. Tokia galimybė ateis gana netikėtai, tad būkite pasirengę veikti. Tokių potencialių bendradarbių pasitaikys ne vienas, tad įsiklausykite į savo nuojautą prieš nuspręsdami priimti jų pasiūlymus. Ypač jums pravers žmonės, turintys praktinių įgūdžių srityse, kuriose jūs stokojate patirties. 



Jūsų kasdienė veikla tikriausiai bus apversta aukštyn kojomis, tačiau jūs esate ypač lankstųs, todėl jums tai neturėtų sukelti problemų. Pasikeitė darbo valandos, sukeisti gydytojų grafikai, atšaukti nuotoliniai mokymai – neniurzgėkite ir prisitaikykite. Netikėti pokyčiai turi ir gerąją pusę – jie padės jums pastebėti kitas jūsų gyvenimo sritis, kurias galbūt esate šiek tiek apleidę.



Pagauti kūrybinio impulso, pasiraitosite rankoves ir imsitės darbo. Sukūrę kažką naudingo, gražaus arba ir naudingo, ir gražaus galėsite pelnytai didžiuotis savimi. Nors esate labiau žinomi dėl savo darbštumo, taip pat esate pakankamai meniški. Palikite reikalus nuošaly vardan malonumo. Išbandykite kūrėjų rolę. Nevenkite pagalbos iš šalie: galbūt jums artimas žmogus sugebės jūsų gerą idėją paversti didžia idėja?



Stebėtini pokyčiai namų fronte veiks jūsų labui. Jei jus verčia išsikelti kitur – nesvarbu, darbo ar šeimos reikalais – pamąstykite apie tai, kas nutiktų, jei atvirai priimtumėt šį pokytį. Galbūt rastumėt erdvesnę, patogesnę gyvenamąją vietą, kurioje jaustumėtės  laimingesni nei ten, kur gyvenate dabar? Šiomis dienomis planetos jus lydi į naujas gyvenimo situacijas, kurių įprastomis sąlygomis nepasitaiko. Beveik visos šios situacijos jums bus palankios, tad pasinaudokite jomis.



Būsite maloniai nustebę, kai su jumis susisieks žmogus, su kuriuo daugybę metų nebendravote. Susitikimas bus daug žadantis, ns viena iš šio žmogaus savybių – noras žengti keliais, kuriais dar niekas nevaikščiojo. Tokie žmonės – tikras įkvėpimo šaltinis, nes jie visada pasikliauja savo širdies balsu. „Pasiskolinkite“ vieną kitą bruožą iš savo draugų – tai padės jums įveikti savo pačių apribojimus. Nieko nedarykite tik dėl to, kad kažkam paliktumėt įspūdį – visada siekite savo poreikių. Atradę savo vidinę jėgą, pelnysite žmonių pagarbą. 


admin · 2020-06-17 02:00 · 531 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt