TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Jūros neperbrisi, kalno neperkasi
Antradienio Dienos Horoskopas (2020-06-16)

Antradienio Dienos Horoskopas (2020-06-16)


Nepaisant visų jūsų laukiančių darbų, šiandien skirkite bent valandėlę savo kūrybiškajai prigimčiai. Visata siunčia jums ypatingas mūzas, tad nepraleiskite galimybės sukurti kažką išties išskirtinio. Žinoma, nesiverskite per galvą bandydami paversti savo vizijas kažkuo apčiuopiamu ar pritaikomu kasdienybėje. Atsipalaiduokite ir mėgaukitės kūrybos procesu!



Manote, kad tai aplinkiniai skatina jus išbandyti ką nors naujo ir atsisakyti patikrintų darbo metodų? Pažvelkite į veidrodį! Tiesa ta, kad dabar jus užvaldė maištingos nuotaikos ir laužydami nusistovėjusias taisykles naiviai tikitės kitų žmonių pritarimo. Kuo  greičiau tai pripažinsite, tuo produktyviau praleisite dieną.



Aplinkinių akyse šiandien netruksite pastebėti savo pačių emocinę būseną. Tai žinodami, nepulkite kaltinti pašnekovų, kad jie elgiasi pernelyg jausmingai ar subjektyviai. Užuot švaistęsi kritikos strėlėmis, susimąstykite, kiek patys esate kalti dėl vienaip ar kitaip susiklosčiusios situacijos. Būkite savikritiški!



Šiandien jausitės taip įstrigę kasdienybėje, kad norėsite savo rutiną apversti aukštyn kojomis. Vargu ar įmanoma ilgai gyventi chaose, tačiau saikingas kiekis spontaniškumo gali labai pagyvinti dieną. Galbūt kitiems atrodysite netradiciškai mąstantys ar net maištingi, tačiau iš tiesų žvelgsite daug atidžiau ir strateguosite daug tiksliau nei bet kada. Jūsų bandymai sugriauti status quo nėra nebrandžių asmenybių požymis, o veikiau apgalvotas ėjimas, kuris iš tiesų kai ką pagerins.



Paprastai dirbdami mėgstate turėti aiškų veiksmų planą, tačiau šiandien Visata suteiks jums puikią galimybę atsipalaiduoti ir paprasčiausiai improvizuoti. Negana to, ši, jums visiškai neįprasta, situacija greičiausiai tik padidins jūsų produktyvumą.  Žvaigždės jums šypsosi, tad nieko nebijokite ir darykite tai, ką reikia!



Tai, kas vakar jus varžė, šiandien taps įkvėpimo šaltiniu. Galite įveikti bet kokias realybės primestas kliūtis ir netgi mėgautis šiuo procesu. Nenuleiskite akių nuo tikslo ir neleiskite, kad jus blaškytų mažesni tikslai, nors juos pasiekti, be abejo, būtų lengviau. Jūs čia ne tam, kad būtumėte vidutinybės.



Jūsų entuziazmas šiandien atsitrenks į nematomą sieną, tarsi į kokį futuristinį jėgos lauką. Vis dėlto šioje kliūtyje esama silpnų vietų, tereikia išlikti atkakliems ir kantriems, kad jas atrastumėte ir sugebėtumėte prasibrauti savojo tikslo link. Nepasiduokite pastebėję pirmuosius nesklandumų ženklus, o galvokite apie tai, kas jums gero nutiks, kai įvykdysite savo misiją. 



Šiandien jūsų pasaulį stirpiai sukrės kažkieno visiškai neprognozuojamas elgesys. Vis dėlto dabar daug svarbiau tai, kaip jūs patys reaguosite į tokį elgesį. Turite būti nuolankūs ir priimti viską kaip pamoką, kurios metu suprasite, kad didesnės dalies savo gyvenimo jūs patys nekontroliuojate. Jūsų likimas priklausys nuo to, kiek dėmesio skirsite savęs stebėjimui.



Labai tikėtina, kad šiandien kolegos reikalaus iš jūsų pasiteisinti dėl pastarųjų savo profesinių sprendimų ir bjauriausia tai, jog jie neatstos, kol galiausiai neišsakysite savo nuomonės. Jaučiatės užspiesti į kampą? Pasistenktie tvardytis! Venkite grubaus bendravimo ir kategoriškų pasisakymų. Lankstumu pasieksite daugiau!



Šiandien jums taip norėsis viršyti žmonių lūkesčius, kad ant savo pečių užsiversite nepakeliamus tikslus. Beribis pasitikėjimas savimi gundys dalyvauti tam tikroje veikloje visai neatsižvelgiant į atsakomybę, kurią teks prisiimti. Geriausia šiuo atveju būtų susitelkti į savo darbo kokybę, bet ne kiekybę. Taip, jūs galite padaryti bet ką, tačiau niekaip negalite padaryti visko. Tai – ne vieno žmogaus jėgoms.



Tikėtina, kad šiandien kas nors sukritikuos jūsų inovatyvius pasiūlymus, o jums tai bus ypač karti piliulė, nes nelabai norėsite kažką keisti arba adaptuoti tik todėl, kad įtiktumėte kitiems. Neginkite savo plano aklai, o verčiau išanalizuokite tai, ką išgirdote, kad ir kaip jums tai nepatinka. Pakartota klaida kainuos žymiai daugiau nei bandymas kažką padaryti kitaip nei iki šiol.



Šiandien būsite taip įtikėję pozityvių minčių galia, kad dar ilgai mėginsite palaikyti savo fantazijų gyvybę net po to, kai suvoksite, kad tai buvo netikra. Pagrįskite savąsias nuostatas remdamiesi naujausiais faktais, o ne viltimis iš praeities. Keisdami savo reakciją į esamą situaciją, galite sėkmingai išbristi iš nepatogios situacijos, nepaversdami jos nevaldoma krize.


admin · 2020-06-16 02:00 · 561 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt