TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Gilvinas Tauras Celestinas
Pirmadienio Dienos Horoskopas (2020-06-15)

Pirmadienio Dienos Horoskopas (2020-06-15)


Netikėtai pasikeitusios aplinkybės darbe gali jus visiškai išmušti iš pusiausvyros, tačiau pasistenkite nelieti pykčio ant pirmo pasitaikiusio žmogaus. Taip jums tikrai nepalengvės ir dar rizikuosite sugadinti puikius santykius! Kad ir kaip ten būtų, neužgniaužkite negatyvios energijos savyje. Geriausias būda praskaidrinti nuotaiką – tiesiog ramiai pasidalinti mintimis su geru draugu.



Astrologinė Jaučių globėja Venera šiandien apdovanos jus romantiška nuotaika, tad mėgaukitės. Tai labai tinkamas metas kalbėti apie savo jausmus, galbūt, net prisipažinti meilėje. Išnaudokite šią galimybę – tikėtina, kad ji įneš į jūsų gyvenimą intriguojančių permainų.



Nebijokite, kad netradicinis jūsų požiūris gali išgąsdinti aplinkinius, kuriems labai norite įtikti. Žinoma, yra tikimybė, kad žmonės atmes tai, ko nesupranta, tačiau bus ir tokių, kurie iš aikčios iš nuostabos, kaip puikiai ir kūrybiškai mokate išsisukti iš bet kokios situacijos. Pasikliaukite savo žavesiu ir talentais. Būtent jie daro jus tokiais išskirtiniais!



Šiandien jus apims jausmas, kad kuo labiau stengiatės, tuo mažiau padarote. Laimei, turite patikimų bičiulių ir kolegų būrį, kurie pasistengs palengvinti jums naštą ir atvers kelius pasinaudoti puikiomis galimybėmis. Nuostabu, ką gali padaryti pozityvios mintys ir draugiški paplekšnojimai per petį! Jau popiet pajusite kylantį ūpą ir užplūdusias jėgas įveikti bet kokias kliūtis.



Kad ir kiek netikėtumų šiandien jums pateiktų Visata, savo beribio užsispyrimo dėka įveiksite visas kliūtis! Planetos perspėja, kad jūsų sėkmė dabar bus tiesiogiai susijusi su kitų žmonių gerove, todėl priimdami sprendimus susikoncentruokite ne vien į savo interesus. Paradoksalu, tačiau aukščiausi atrodote tada, kai pasilenkiate padėti kitiems!



Pastaruoju metu teko nemažai padirbėti, kad sudėliotumėte svarbiausius savo gyvenimo akcentus į savas vietas, tačiau šiandien Visata pateiks jums išbandymų ir patikrins, ar nepraleidote svarbios informacijos, ar buvote dėmesingi smulkmenoms. Visą dieną balansuosite ant emocinio protrūkio ribos ir tikrinsite kantrybės ribas. Kaip bebūtų, jeigu atlaikysite šiuos išbandymus ir su niekuo nesusipyksite, jūsų svajonėms bus uždegta žalia šviesa!



Šiandien įsijausite į dvasinio detektyvo vaidmenį ir nepaisant to, kad šiek tiek nerimausite dėl to, kokią informaciją pavyks atkapstyti, smalsumas nugalės. Trokšite bet kokia kaina išsiaiškinti teisybę. Visatos paskatinti leisitės į mistišką kelionę savo pasąmonės labirintais, susidursite su didžiausiomis baimėmis, kompleksais ir galiausiai pasijusite nuo jų išsivadavę. Nuostabu!



Šiandien jus aplankys nuojauta, kad aplinkiniai jums kelia nerealius reikalavimus. Laimei, planetos dabar gerokai pakurstys jūsų pasitikėjimą savo jėgomis, todėl nieko nebijodami stosite į kovą dėl savo interesų net su labai įtakingais žmonėmis. Drąsa – puiki savybė, tačiau saugokitės, kad ji nevirstų į akiplėšiškumą! 



Kas jau kas, bet jūs tikrai nenusiteikę niekam nusileisti, todėl šiandien drąsiai stosite į interesų kovą net su labai įtakingais žmonėmis. Deja, planetos dabar taip pakurstys jūsų profesines ambicijas, kad kibsite į atlapus kitiems, net nesusimąstę apie galimas pasekmes. Nepersistenkite ir žinokite, kada sustoti!



Aplinkinių reikalavimai jums tokie dideli, kad šiandien norėtumėte nuo jų pasislėpti saugiame kampelyje. Kaip bebūtų, jausitės atsakingi už daugybės kitų žmonių laimę, o tai tik padidins įtampą ir paskatins verstis per galvą, kad visiems įtiktumėte.  Deja, aplinkybės jums nepavaldžios, tad nusiteikite, kad šiandien turėsite ne kartą ir ne du pakoreguoti savo sumanymus. Būkite lankstūs!



Savo beribio užsispyrimo dėka šiandien dirbsite kaip pasiutę ir nuostabiausia tai, kad visai dėl to nesijaudinsite. Kaip bebūtų, pernelyg didelis pasitikėjimas savo jėgomis gali pakišti jums koją. Būkite budrūs ir nebijokite prireikus pakoreguoti planų. Tol, kol liksite ištikimi savo principams, diena klostysis kaip per sviestą!



Šiandien būsite gana neproduktyvūs, tačiau tai nereiškia, kad tingite. Paprasčiausiai dėl planetų įtakos dabar atlikdami kasdienes užduotis užtruksite ilgiau nei planavote. Neteiskite savęs ir pažvelkite į gyvenimą  paprasčiau. Juk yra daugybė skirtingų žmonių, atliekančių užuotis skirtinga maniera, ir tai nereiškia, kad jie neteisūs! Leiskite sau būti tiesiog kitokiais ir nustebsite, kiek daug būsite pasiekę atėjus vakarui.


admin · 2020-06-15 02:00 · 563 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt