TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Gilvinas Tauras Celestinas
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2020-06-14)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2020-06-14)


Laukia itin dinamiška diena, kupina pokyčių, besikeičiančių situacijų ir nuotaikų. Pasikliaukite daugiau nuojauta negu galva, ypač kai kalbama apie išvaizdą. Užuot mėginę susitapatinti su minia, dėvėkite ką nors ryškaus, pabrėžiančio jūsų stilių. Tai patrauks tokių pačių ekspresyvių žmonių kaip jūs dėmesį. Kiek daugiau pabendravę su jais suprasite, kad jūsų ir sielos panašios.



Besikaupianti ir neišlaisvinama energija, vidinė sumaištis neigiamai veikia jūsų kūną ir dvasią. Praleiskite šiek tiek laiko vieni ir aktyviai malšinkite stresą. Nukreikite energiją į fizinę veiklą: šokite, važinėkitės dviračiais, mankštinkitės – tai jums padės atrasti vidinę ramybę. Nėra labai svarbu, ar jums gerai sekasi vienas ar kitas pratimas – svarbiausia, kad jis teiktų jums džiaugsmą. 



Atgauti pasitikėjimą savimi jums padės geras draugas. Pasikvieskite mylimą bičiulį, kuris visada randa pasakyti ką nors pozityvaus. Po pašnekesio tikriausiai pasijusite drąsesni ir tvirtesni dėl savo apsisprendimų ar pasirinkimų. Juk kur kas lengviau eiti į darbo pokalbius, viešai skelbti savo kūrybą ar dalintis jausmais lengviau, kai į viską žvelgiate opitmistiškai. Jei norite įgyvendinti savo profesines svajones, neleiskite, kad jūsų širdies šauksmą užgniaužtų baimė dėl finansinės ateities.



Jūsų išradimas galėtų stipriai paveikti gyvenimus, tad, užuot tyliai sėdėję ir priėmę prieš jus vykstančius reiškinius kaip savaime suprantamus. Tiek kovodami už savo bendradarbius ar kurdami naują komitetą mėgausitės savo organizuotumu ir tiesos galia. Net patyrę politikai dabar vargu ar įtikintų geriau nei jūs. Žinokite savo stipriąsias puses ir kovokite garbingai.



Priimkite draugo pasiūlymą supažindinti jus su jums nežinomo menininko kūryba, dar nebandyta egzotiškos šalies virtuve. Patirtys jus maloniai nustebins. Jūs esate linkę nuolat laikytis jums patogios rutinos, todėl gana svarbu pažinti kitokį gyvenimą. Didesnę dalį laiko šie užsiėmimai jums teiks malonumą, o jei ir ne, tuomet gariau suvoksite savo skonį. Laikas nuo laiko vertybės keičiasi, tad jei kažko nemėgote anksčiau, galbūt dabar metas išbandyti tai dar kartą?



Demonstruodami savo gebėjimus viešai rizikuojate sulaukti kritikos. Tačiau jei kažkam nepriimtinas jūsų skonis, tai tikrai nereiškia, kad turite priimti negatyvumą. Pakovokite už savo teisę būti unikaliais individais – tikrai atsiras keletas žmonių, kurie žavėsis jūsų drąsa mesti iššūkį nusistovėjusiam požiūriui. Jūs gal net susimąstysite, kodėl tiek laiko praleidote su žmonėmis, kurių idėjos nesutampa su jūsiškėmis, tačiau neskubėkite pamiršti šių draugų, nes greičiausiai jūsų jaučiamas diskomfortas ir nepasitenkinimas tęsis labai neilgai.



Iš prigimties esate ypač rūpestingi, tad nieko nuostabaus, kad šiandien dėl mylimo žmogaus nuspręsite paaukoti kai kuriuos savo planus. Galbūt sutiksite pasaugoti draugės vaikus kol ši dalyvaus darbo pokalbyje arba padėsite persikraustyti senam bičiuliui. Kad ir kas tai būtų, atminkite, gėris sugrįžta su kaupu!



Šiandien būsite ypač ryžtingi bei disciplinuoti, tad tai puiki diena apgalvoti savo prioritetus ir sumažinti susikaupusių darbų sąrašą. Juk kuo greičiau įvykdysite duotus pažadus, tuo greičiau galėsite atsiduoti savaitgalio malonumams!



Visata apdovanojo jus gausybe talentų ir, labai tikėtina, jog šiandien juos pastebės reikiami žmonės. Nesidrovėkite pasigirti tuo, ką mokate. Galbūt tik to ir tereikia, kad apie jus sužinotų visas pasaulis!



Šiandien nubusite pasirengę užkariauti pasaulį, tačiau, kad ir kokie entuziastingi būtumėte, dabar jūsų dėmesio nuolat gviešis artimi žmonės. Gyvenimo planai nežlugs, jeigu keletą valandų paskirsite pačių mylimiausių žmonių poreikiams.



Labai tikėtina, kad šiandien sulauksite piniginio paskatinimo už pastarąsias savo profesines iniciatyvas. Jausitės pakylėti ir nusipelnę ko nors ypatingo. Nešvaistykite pinigų mažmožiams ir pasidovanokite ką nors, kas jus džiugintų metų metus.



Šiandien planetos apdovanos jus ypatingu gebėjimu numatyti keletą žingsnių į priekį ir nuspėti žmonių lūkesčius. Pagalvokite, kaip ši magiška Visatos malonė galėtų padėti jums užsidirbti!


admin · 2020-06-14 02:00 · 599 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt