AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 200 gramų tuno savo sultyse
3 vienetai kiaušinių (virtų)
2 vienetai morkų (nedidelių)
170 gramų konservuotų kukurūzų
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų
šiek tiek svogūnų laiškų
Užpilui:
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai jogurto, natūralaus (su kaupu)
2 šaukštai kreminio sūrio (šviežio, su kaupu)
2 šaukštai citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį krapų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tuną nuvarvinti ir išskirstyti šakute. Morkas nuskusti ir sutarkuoti stambia tarka. Jei morkos labai sultingos, galite šiek tiek nusunkti.
2.
Agurką perpjauti pusiau, išskobti sėklas, supjaustyti nedideliais gabalėliais.
3.
Kiaušinius sutarkuoti stambia tarka arba smulkiai supjaustyti. Svogūnų laiškus pasmulkinti, kukurūzus nuvarvinti.
4.
Jogurtą sumaišyti su kreminiu sūriu, citrinų sultimis, alyvuogių aliejumi, pagardinti druska ir pipirais, smulkintais krapais.
5.
Salotas dėti į konditerinį/torto lanką, pirma dėti agurkų sluoksnį, tada morkų, tuno, kukurūzų, kiaušinių. Kiekvieną sluoksnį užtepti užpilu, pagardinti prieskoniais. Ant paties viršaus dėti užbarstyti svogūnų laiškus ir puošti pagal fantaziją.