TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Gilvinas Tauras Celestinas
Šeštadienio Dienos Horoskopas (2020-06-13)

Šeštadienio Dienos Horoskopas (2020-06-13)


Šiandien visada pasikliaukite intuicija, o ne logika, nes jūsų „šeštasis pojūtis“ bus kaip reta aštrus. Nevenkite padėti kitiems – juo labiau, kad norėsis tai daryti. Artėjant vakarui, įsijungs stiprus pareigos jausmas, todėl realybėje įgyvendinę savo svajones jausitės ypač gerai. Tai nereiškia, kad viską padarysite iškart, bet vieną kitą etapą tikrai pavyktų įgyvendinti.



Didės troškimas įgyvendinti seną svajonę. Kuo labiau mėginsite save nuo to sulaikyti, tuo nelaimingesni tapsite. Nustokite mąstyti pernelyg praktiškai – leisdami sau prisiimti didelę riziką, galite pasiekti neįsivaizduojamų aukštumų. Atakuokite savo „vidinį kritiką“ kiekvieną dieną, reguliariai pieš veidrodį kartodami padrąsinančias frazes, skirtas sau. Esate apdovanoti neeiliniu talentu, tačiau jį reikia prižiūrėti tarsi gėlę.



Jūsų laukia išskirtinis karjeros pasiūlymas, dėl kurio greičiausiai patirsite didelius pokyčius. Galbūt teks pakeisti gyvenamąją vietą, gyvenimo būdą ar atnaujinti garderobą. Darykite viską, kad jums pavyktų – juk tiek daug ir sunkiai dirbote, todėl negalite šios galmybės taip lengvai paleisti. Naujojoje vietoje suklestėsite kaip asmenybė, nes naujieji kolegos savo pavyzdžiu skatins jus pasitempti, būti intelektualesniais ir smalsesniais nei iki šiol.



Jūsų žinios išgelbės kažkieno planą, nes tik jūs sugebėsite įžvelgti jame rimtų trūkumų ir pasiūlyti, kaip juos ištaisyti. Visi bus apstulbinti jūsų patirties ir žinių, tad jums gal net pasiūlys vesti kursus ar apmokyti kitus. Tai, žinoma, teigiamai paveiktų jūsų finansinę situaciją, o tuo pačiu gautumėt progą toliau gilinti savo žinias, nes mokydami visada mokotės patys.



Labai tikėtina, kad jus aplankys seniai laukti pinigai, tad pasinaudokite proga įsigyti nusižiūrėtus drabužius, juvelyrinius dirbinius ar aksesuarus. Palepindami save puikiais daiktais, motyvuosite save gyventi dar geriau. Pagalvokite apie galimybę papildomai įsidarbinti kultūrinėje, mokymo ar religinėje institucijoje. Jūsų jaunatviška siela nuolatos trokšta naujų patirčių: kai tik gyvenimas užsistovi vienoje vietoje, keiskite kryptį.



Nors esate žinomi dėl savo kritiško požiūrio, savo vidinio rato žmones esate linkę išaukštinti. Jūsų globojami geriausi draugai, gyvenimo partneriai ar verslo kolegos tiesiog negali klysti. Jūs kažkokiu būdu sugebate išryškinti jų geriausias savybes. Štai ir dabar greičiausiai sulauksite puikių žinių jų naujausius pasiekimus, o tai reikėtų atšvęsti. Jei šiuo metu negalite susitikti su savo žmonėmis, bent atsiųskite jiems atvirutę ar dovanėlę šios puikios dienos atminimui.



Jūsų prioritetas – gyvenimo harmonija. Raskite darbą, kuris atrodo labiau kaip žaidimas, o ne tai, ką žmonės įprastai vadina darbu. Galbūt jūsų artimieji yra susirūpinę, kad vargu ar jums pavyks uždirbi iš meno, tačiau juk jie neturi nei jūsų vizijos, nei talentų. Vien mintis, kad už jūsų kuriamą grožį žmonės pasiryžę mokėti pinigus, vers jus eiti pirmyn šimtamyliais žingsniais. 



Dauguma žmonių bijo imtis naujų galimybių, bet tik ne jūs. Jums visada norėjosi gyventi aktyviai ir nenuobodžiai. Žmonės žavisi jūsų drąsa, tačiau ji šiek tiek baugina. Tik tie, kurie turi bendrą potraukį ekstremaliems pojūčiams, gali jus iki galo suprasti. Štai todėl jūsų draugų ratas nėra labai gausus, tačiau ten būriuojasi intensyvaus gyvenimo mėgėjai. Jei kas nors neduoda jums ramybės, pasikalbėkite apie tai su bendraminčiais. Jie puikiai supranta jūsų prigimtį ir nuoširdžiai jus išklausys.



Jei jūsų šeimoje susidarė sunkiai sprendžiama situacija, pasikliaukite širdimi. Esate iš prigimties geri ir minkštaširdžiai, todėl jums sunkoka suprasti, kas yra pavydas ir kodėl pavydus mylimasis ar mylimoji nori, kad pasijustumėte kalti. Jums tikriausiai atrodo, kad, jei esate artimi, kita jūsų pusė daro viską jūsų labui, tačiau nebūtinai taip yra. Labai svarbu kuo greičiau tiesiogiai pasikalbėti su tuo žmogumi ir išsiaiškinti situaciją. Kuo greičiau rasite bendrą sprendimą, tuo mažiau dabartinė situacija paveiks jūsų santykius. 



Įgaudami naujų žinių, ne tik patirsite džiaugsmą, bet ir tapsite stipresni. Jūsų protas prašosi veiklos. Nesvarbu, kokio srities mokymus norite lankyti, bet būkite tikri, kad šios žinios jums ateityje pravers pačiu netikėčiausiu momentu. Kažkas iš jūsų šeimos narių, sužinoję, ką uošiatės studijuoti, net pasisiūlys padėti. Nors jūs esate gana skirtingos asmenybės, bendras interesas gali įžiebti naują jūsų santykių etapą. 



Jūsų pastebėta nauja darbo vieta arba verslo galimybė tikrai verta pastangų. Nesijaudinkite dėl to, kad į šią poziciją tiek daug pretendentų – jūsų šansai labai dideli. Darbo pokalbio metu pabrėžkite savo universalumą – tai jus išskirs iš konkurentų. Jei mėgstate dirbti individualiai ir išdėstyti grafiką pagal savo galimybes – šis darbas tarsi sukurtas jums.



Viešai atskleidę savo kūrybinius talentus neapsiriksite. Įsitraukite į meninį projektą pagal savo interesus – tai gali būti tapyba, kinas, dainų kūrimas. Užuot kūrę pagal nusistovėjusius šablonus ar kanonus, įveskite ko daugiau savo stiliaus. Patikėkite, pasaulis įvertins jūsų inovatyvumą. Gal net atsiras norinčių įsigyti jūsų darbą. Jūsų svajonė tapti profesionaliais menininkais pagaliau gali tapti realybe. 


admin · 2020-06-13 02:00 · 875 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt