TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Tarptautinė diena be dietų
Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2020-06-11)

Ketvirtadienio Dienos Horoskopas (2020-06-11)


Jei jums atrodo, kad kiti labiau išsilavinę ar patyrę nei jūs, žvelkite į tai kaip į vieną didelę pamoką. Nepaisykite žinių skirtumo ir daug klausinėkite – daugumai ekspertų patinka diskutuoti apie savo veiklos sritį. Gal net gusite galimybę tapti pripažinto žmogaus mokiniu. Kai tik jums kyla klausimų, juos iškart užsirašykite. Jūsų instruktorius bus maloniai nustebęs,  kai pamatys, kokie esate atsidavę, o jūs greitai užpildysite žinių spragas.



Jūsų darbo rezultatas bus pasiektas toli gražu ne iš karto, todėl nesmerkite savęs. Savo ambicijas padalinkite į daug mažų etapų – tai jus apsaugos nuo nusivylimo. Draugai galbūt jus atkalbinės nuo pasirinkto kelio – net jei ėjote juo metų metus – bet tik todėl, kad jie nenori matyti, kaip jūs kenčiate, susidūrę su, jų nuomone, jums neįkandama užduotimi. Įvertinkite jų rūpestį ir nekreipkite dėmesio į jų skeptišką požiūrį. Net jei tai užtruks ilgiau nei tikėjotės, įveiksite visas kliūtis.



Jūs suvokiate, kad esate talentingi ir jūsų stilius skiriasi nuo kitų, tačiau bijosite kritikos ir stengsitės viską daryti panašiai  kaip jūsų kolegos ar konkurentai. O jūs kaip tik išdrįskite sukurti kažką išskirtinio. Jūsų unikali vizija patrauks verslo atstovų dėmesį – jums gal net pasiūlys darbo poziciją. Esate universalūs ir išmintingi, todėl panaudokite šiuos kozirius derėdamiesi dėl gero atlyginimo.



Esate labai prisirišę prie savo šaknų, tačiau atsikratydami kai kurių vaikystėje jums primestų įsitikinimų pasijusite išsilaisvinę. Svarbu patiems ugdytis savo įsitikinimus, juos transformuoti, bet galbūt dė;l to jausitės nepatogiai prieš kai kuriuos šeimos narius. Suvokite, kad kurdami savo filosofiją neatstumiate jų, o tiesiog kuriate savo kelią. Galiusiai jūsų mylimi žmonės teisingai įvertins jūsų pastangas susikurti savo vertybes, net jei jos skirsis nuo jų. Tai tik sutvirtins jūsu gerąsias savybes.



Šiandien turėsite pakankamai laiko pasimėgauti gyvenimu, tačiau pernelyg nenukrypkite į malonumus, nes pareigos niekur nedingo. Jei kažką pažadėjote draugui, būtinai tęsėkite. Jis greičiausiai yra priklausomas nuo jūsų paslaugos, todėl nederėtų to pamiršti ar ignoruoti. Išlaikyti gerus santykius su šiuo žmogumi yra kur kas svarbiau nei manote, todėl nenuvilkite jo.



Jus sudominęs žmogus, su kuriuo siejate tam tikras viltis, gali pasirodyti esąs ne toks, koks atrodė. Šis žmogus sugeba gauti iš jūsų paslaugų ir nieko neduoti mainais. Taip, jumis naudojosi, todėl jau būtų laikas visa tai nutraukti. Jei pajusite spaudimą iš jo pusės, teks kalbėti su juo tiesiai šviesiai. Esate mandagūs ir jums sunku išlikti tvirtiems bendraujant su asmeniu, kuris nepriima atsakymo „ne“, tačiau jūs jam nieko neskolingi, o bet kokia pagalba yra grynai jūsų apsisprendimo reikalas. 



Esate palaiminti, nes jums suteiktas aštrus protas ir labai aiškus požiūris į gyvenimą. Jums lemta stebėti žmones ir situacijas ir įžvelgti juose tai, ko kitiems nepavyksta. Kitoks požiūris išskiria jus iš kitų ir vien dėl jo šiandien įgysite pranašumą bet kokiose gyvenimo varžybose. Jei šiomis dienomis renkatės kokią nors studijų programą, verčiau rinkitės mažesnį universiteta vietoje didelio ir prestižinio. Jums visada geriau mokytis kamerinėje aplinkoje, kur mažiau studentų ir stiprus kontaktas su dėstytoju ar mokytoju.



Kuo daugiau pozityvumo paskleisite, tuo daugiau jo gausite mainais atgal. Įpraskite padėkoti tiems, kurie dirba savo darbą be didesnio pripažinimo. Net komplimentas baristai, darančiam jums ryto ar popiečio kavą, leis jums visą dieną jaustis geriau. Galbūt jūsų kūrybiniai planai stringa todėl, kad nuolat ieškote, kas juose negerai ir kaip juos gerinti, tačiau niekada nepasidžiaugiate tuo, kas vyksta gerai ir teisingai. Akivaizdu, kad ir šioje srityje pozityvus požiūris labai reikalingas. Padėkokite sau už pasiekimus.



Esate laisva, mėgstanti klajoti ir tyrinėti siela, tačiau jūsų artimiausiems žmonėms gali būti nelengva su tuo susigyventi. Jei mąstote apie jaudnančius nuotykius ir staiga pranešite apie savo planus, greičiausiai to pasigailėsite. Mažiausia, ko reikia – kad jus baugintų ir atkalbinėtų. Verčiau papasakokite apie savo sumanymą patikimam draugui, kuris gerai žino, kad puikiausiai savimi pasirūpinsite.



Galbūt kai kurios patirtys ar pasaulio reiškiniai jus nuvilia, tačiau pareikšdami tai socialiniuose tinkluose greičiausiai pasigailėsite. Verčiau jau padiskutuokite apie tai su patikimu draugu. Pasijusite kur kas lengviau galėdami išreikšti savo jausmus „be stabdžių“. Net jei jūsų mylimas žmogus mano kiek kitaip negu jūs, jis vis tiek jus supras ir išklausys. Tai labai svarbu šiuo keistu laikotarpiu.



Savivertė ir pajamos – du skirtingi dalykai. Nustokite save vertinę pagal tai, kiek uždirba kiti žmonės – inovatyvus protas ir kilni dvasia yra neįkainojami dalykai. Jei jau norite uždirbti daugiau, teks pakeisti požiūrį į tai, kas yra laimė, gausa ir klestėjimas. Pinigai – ne velnio išmislas, tai yra įrankis, priemonė tikslams siekti. Labai svarbu išsilaisvinti nuo emocijų, kurias galbūt jaučiate pinigų atžvilgiu. 



Kreipęsi pagalbos į mylimus žmones greičiausiai negausite to, ko jums reikia. Jie tiesiog neturi sugebėjimų, kurie reikalingi, kad gautumėte tai, ko norite. Pažvelkite į pozityviąją šios situacijos pusę: likę vieni norom nenorom tampate išradingesni ir labiau savimi pasitikite. Susidurdami su su sunkumais, sužinote, kad galite juos įveikti. Gal tai nustebins, bet geriau šiuo laikotarpiu palikti artimuosius ramybėje. Net jūsų mylinti širdis gali pavargti vaidinant, kad viskas gerai ir viską suprantate.   


admin · 2020-06-11 02:00 · 579 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt