TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Nevaikščiok išsižiojęs - varna įlėks
Antradienio Dienos Horoskopas (2020-06-09)

Antradienio Dienos Horoskopas (2020-06-09)


Visata kupina pertekliaus. Jei kažkas kitas pelnė šlovę, kokios norėtumėt jūs, tai nereiškia, kad jums neskirta to pasiekti. Įgykite savybę padėkoti kiekvieną kartą, kai pamatote savo trokštamus simbolius. Niekada negalvokite, kad tai ne jūsų, kad niekada to nepasieksite ar panašiai. Mąstykite apie save kaip apie sėkmingus žmones. Kuo ilgiau sugebėsite išlaikyti teigiamą nuostatą, tuo lengviau bus pasiekti gyvenimo stilių, kurio pageidaujate. Pozityvumas – tikras sėkmės magnetas.



Stresą šiomis dienomis jaučia daugiau ar mažiau visi, tad jei šiandien jausite, kad kažkokia taisyklė ar jums nepriimtina tvarka jus išmušė iš vėžių, labai svarbu išlaikyti ramybę. Užsipuldami žmones, kurie tiesiog dirba savo darbą, galite sugadinti savo reputaciją. Verčiau parašykite ar paskambinkite įstaigos, kurioje įvyko nesusipratimas, savininkui ar vadybininkui. Pareiškę nusiskundimą tinkamam žmogui, greičiausiai sulauksite kompensacijos arba įtakingo asmens dėmesio, kuris įvertins, kaip gracingai susitvarkėte su nemalonia situacija.



Jūs ir taip neblogai tvarkotės su savo darbo reikalais eigoje, tačiau šį kartą galbūt prireiks tikrų mokymų, kad galėtumėte judėti pirmyn. Jei pamokos šiandien negalimos, būkite kantrūs ir kiek galite patys savarankiškai skaitykite prieinamą literatūrą jums rūpinčiu klausimu. Kai jau galėsite lankyti mokymus, būsite iš anksto gerai susipažinę su medžiaga, gal tik trūks praktikos. O iki tol, jei kas paprašys padaryti ką nors, kas viršija jūsų įgūdžius, likite sąžiningi ir nukreipkite juos pas žmones, kurie turi pakankamai kompetencijos. Šis jūsų žingsnis bus deramai įvertintas.



Ko gero, šiandien dar ne laikas atsipalaiduoti. Jei matote, kad esate vieninteliai, kurie galėtų atlikti tam tikrą užduotį, imkitės jos. Pasistenkite palaikyti kuo pozityvesnį toną, nes neigiamas požiūris suteiks jums neigiamos patirties. Susitvarkę su jums kliuvusia atsakomybe, turėsite daugiau laiko savo pačių kūrybiniams sumanymams. Nusipirkite sau dovaną – kažką, kas audrina jūsų vaizduotę, tarkim, seniai išsvajotą knygą ar kūrybinį rinkinį. Tai ne tik sutelks jūsų protą, bet ir atpalaiduos mintis.



Šiandien socialiniuose tinkluose veikite kuo diskretiškiau. Jūsų veiksmai neišvengiamai turi įtaką kitiems žmonėms, todėl išreikšdami pyktį ar ką nors ignoruodami rizikuojate užgauti savo aplinkos žmogų. To tikrai nelinkite savo mylimiems žmonėms. Padarysite visiems didelę paslaugą, jei į provokuojančias žinutes sureaguotumėte kitą dieną. O jei jus kažkas mirtinai nuvylė, verčiau paskambinkite artimam draugui, kuriam galite išsikalbėti. Tai nebūtinai pakeis jūsų požiūrį, tačiau tikrai pakeis jūsų reakciją.



Jūsų indėlis visada vertinamas, tad jei kas nors paprašys jūsų pagalbos, neatsisakykite, net jei nelabai norite. Parodykite, kaip reikia atlikti sudėtingą darbą ir būkite kantrūs svetimoms klaidoms. Surašykite detalias instrukcijas, kad vėliau nebereikėtų vėl visko kartoti iš naujo. Jūsų geranoriška požiūris pelnys jums bendradarbių ir vadovų pagarbą. Galbūt jums net pasiūlys lyderių poziciją. 



Niekam nepatinka, kai jiems aiškina, ką ir kaip daryti, tačiau kartais labai svarbu sekti taisyklėmis. Atsakingai elgdamiesi su pinigais, laiku ar kitų žmonių pastangomis galite tikėtis stabilesnių santykių su jums svarbiais žmonėmis. Gerbkite tai, ką gaunate ir savo pastangomis prisidėkite prie to, kad viskas vyktų kuo sklandžiau. Jei matote, kad įtampa kyla, pareikškite palaikymą, ištieskite pagalbos ranką, padrąsinkite.



Šiandien nebūsite tokie pasitikintys savimi, kokie atrodysite. Galbūt jūsų šou kažkam patiks, bet nebūtina prieiti iki tokių kraštutinumų. Jūs ir taip esate aistringi žmonės, turintys ką pasiūlyti, tad pabrėžkite savo asmenines stiprybes. Tai bus nuoširdu ir kur kas patraukliau, nei kažkoks teatras. Tai, į ką koncentruojatės, turi savybę gausėti, todėl svarbu abejones pakeisti savęs pripažinimu. Būkite tokie, kokie esate.



Jums galbūt kils puiki idėja, bet teks palaukti šiek tiek laiko, kol prie jūsų nuspręs prisijungti kiti. Negalite tikėtis, kad visi tuojau pat ims jumis tikėti, todėl savo teiginiams pagrįsti pasitelkite patikimus faktus ir skaičius. Netuščiažodžiaukite – stenkitės keletu žodžių pasakyti kuo daugiau. Didelė tikimybė, kad visa tai „suvirškinę“ žmonės patys kreipsis į jus su pasiūlymais. Kai kas net siūlys suvienyti jėgas – neatmeskite tokio pasiūlymo, nes jis gali virsti labai produktyviu bendradarbiavimu.



Net jei šiandien nesate nusiteikę dirbti, vis tiek reikės padaryti minimumą, kad jūsų veikla nenutrūktų. Yra žmonių, kurie jumis labai tiki, o nuvildami juos atstumtumėt - šiuo metu to mažiausiai reikia. Esate dalis komandos, kuri padeda jums gerinti darbų efektyvumą, mažina stresą ir suteikia gyvenimui stabilumo ir harmonijos. Padėkokite savo kolegoms ar giminaičiams, lydintiems jus kasdienybėje.



Jei pradėsite lyginti savo ir kitų įgūdžius, galite nusivilti, todėl jei jau įsitraukėte į kažkokius palyginimus, nesijaudinkite dėl to ir pasistenkite kiek galima daugiau išmokti iš kitų. Greičiausiai pastebėsite, kad esate kur kas talentingesni, nei manėte iki šiol. Net jei jūsų varžovai geresni už jus, jie įkvėps jus toliau tobulėti. Leiskite sau klysti. Klaidos visada inspiruoja taikyti geresnius metodus savo veikloje. 



Jūs labiau linkę veikti vedini nuojauta nei iš anksto sudarytais planais ir tvarkaraščiais. Tokiu atveju jūsų darbas atitinka esamą nuotaiką – deja, šiandien toks darbo metodas gali baigtis nemažomis klaidomis. Kuo atidžiau laikysitės taisyklių ir nurodymų, tuo mažiau jums kainuos jūsų klaidos. O kūrybinį išsipildymą rasite jau atlikę darbą – galbūt tai bus rašymas, muzika ar tapyba. 


admin · 2020-06-09 02:00 · 573 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt