TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Nevaikščiok išsižiojęs - varna įlėks
Šeštadienio Dienos Horoskopas (2020-06-06)

Šeštadienio Dienos Horoskopas (2020-06-06)


Kilus sumaiščiai, jums prireiks susitvardyti ir garsiai nereikšti savo jausmų. Kad ir kaip bjauriai kas nors elgtųsi su jumis ar šalia jūsų, privalėsite prikąsti liežuvį, kitaip tik dar labiau pabloginsite ir taip nekokią situaciją. Tai visiškai prieštarauja jūsų prigimčiai, tačiau matydami neteisybę ir nutylėdami nebūtinai tampate išdavikais. Tiesiog prieš išsižiodami sustrateguokite išeitį iš nemalonios situacijos. 



Iššūkiai jums patinka, tačiau nepasiduokite įtakai draugų, kuriems norisi išbandyti kažką, kas atrodo pavojinga. Nėra jokio reikalo statyti save į pavojų vien todėl, kad nepatogu pasakyti „ne“. Mandagiai, bet tvirtai „užgesinkite“ bet kokias įkyruolio viltis įtraukti jus į savo sumanymą. Jei jūsų atsisakymo nenori girdėti, tiesiog fiziškai pasitraukite nuo jus įkalbinėjančio asmens. Beje, šiandien gausite neblogą galimybę uždirbti. Štai šis nuotykis – kaip tik jums.



Net jei kas nors ketina savo nuostatomis išbandyti jūsų nervų tvirtumą, nederėtų nieko užsipulti dėl tokio elgesio. Ėmę priešintis, rizikuotumėt sugadinti savo reputaciją. Geriausia išeitis – agresijos akivaizdoje išlikti ramiems. Esate apdovanoti galingu intelektu, tad pasibjaurėtiniems teiginiams atremti naudokite logiškus argumentus. Pastebėję jūsų valios tvirtumą, oponentai atsitrauks.



Šiandien galbūt jausitės tarsi nustumti į pakraštį, neatsižvelgiant į jūsų įspūdingas žinias ar ilgalaikę patirtį. Pabrėždami situacijos neteisingumą tik pablogintumėte reikalus, tad kiek galima valdykitės ir nerodykite nepasitenkinimo. Tai padarys didelį įspūdį kai kuriems žmonėms, stebintiems jus iš šalies. Galbūt jums net pasiūlys darbą ar naujas pareigas. Jei dirbsite vedini kilnių tikslų, greičiausiai gausite ne tik moralinį, bet ir finansinį atlygį. Tad jei šiandien kažkuriuo metu pajusite nusivylimą, nepasiduokite: tai laikina.



Nors jūs patys esate optimistai, kai kurie jūsų rato žmonės gyvena apimti baimės ir pavydo. Šiandien gali kilti tam tikrų finansinių problemų, kurios kėsinsis užgesinti šypseną jūsų veide – juo labiau, jei tai grupinio finansavimo projektas. Užuot ieškoję kaltų, ieškokite realios išeities – tuomet viskas pasisuks jūsų naudai. Jei matote, kad išeities nerandate arba beieškodami pasiekėte tokią emocinę būklę, kad galite ką nors negrįžtamai įžeisti – nusišalinkite nuo reikalo ir užsiimkite mėgstama veikla. Kartais didžiausia pagalba kitiems yra tiesiog netrukdyti. 



Nesklandumai asmeniniame gyvenime gali paveikti ir jūsų profesinę veiklą. Jei šiuo metu esate susipykę su geriausiu draugu ar gyvenimo partneriu, verčiau atidėkite svarbesnius darbo susitikimus ir skirkite visa energiją konflikto “gesinimui”. Esate itin pareigingi ir atidėlioti darbus tikrai nėra jūsų stilius, tačiau pamėginkite ir pamatysite, kad tai veikia jūsų naudai. Radę balansą tarp savo asmeninio ir viešo gyvenimo, atrasite ramybę ir priiminėsite geresnius sprendimus bei būsite produktyvesni.



Šiandien patartina nediskutuoti tokiais jautriais klausimais, kaip religija ar politika – ypač su kolegomis. Šiomis dienomis būsite neįprastai dogmatiški ir leisite karaliauti emocijoms. Tai gali nemaloniai nustebinti jus pažįstančius žmones, kurie pripratę, kad savo argumentus visada grindžiate logika. Negėdinkite kitų – tai tiesiog neveikia. Žmonės paprasčiausiai ims jūsų šalintis. Paieškokite švelnesnio, nuosaikesnio priėjimo – tai paskatins kitus atsiverti.



Šiandien jus greičiausiai užklups kūrybinė krizė ir atrodys, kad ją įveikti neįmanoma. Kuo labiau stengsitės, tuo labiau nesiseks. Verčiau sutelkite dėmesį į kitą užduotį – geriausia tokią, kuri nereikalauja intelektualinių pastangų. Pjaustykite dažoves, ravėkite daržą, valykite dulkes namuose – tai  nuramins jūsų racionalųjį protą ir atvers pasąmonės duris. Visiškai netikėtu metu jus gali aplankyti geniali mintis! Tokiu būdu dienai baigiantis būsite sukūrę šį tą įspūdingo ir turėsite tvarkingus namus.



Nieko nėra labiau nuviliančio, kaip praeities, kurią norėtumėt pamiršti, fragmentų pasikartojimai ir užuominos, styrančios jums prieš akis dabartyje. Atėjo laikas visiškai perrašyti savo gyvenimo scenarijų. Atgaivinkite savo svajonę, kurią apleidote, nes kažkas jums sutrukdė, žiauriai sukritikavo ar pažemino. Atleisti – tai ne pateisinti tuos, kurie su jumis blogai elgėsi, o išlaisvinti savo gyvenimą nuo bet kokios jų įtakos. Tik tada atgausite save: savo optimizmą, unikalų mąstymo būdą, pasaulio suvokimą. Su šiais įrankiais galite kalnus nuversti. Neleiskite jiems rūdyti be naudos. 



Šiandien jus iš kantrybės ves techniniai nesklandumai. Pastebėję, kad tuoj tuoj pratrūksite, nurimkite ir pripažinkite, kad tokiu būdu Visata duoda jums ženklą, kad kažką darote netinkamai ir laikas pakeisti kryptį. Kurį laiką palikite darbus nuošalyje ir susitelkite į visiškai su tuo nesusijusią veiklą: parašykite straipsnį, esė ar tiesiog laišką draugui. Užuot mėginę galva pramušti sieną, atverkite savo kūrybiškąjį pradą. Vos „nuleidę garą“ pastebėsite, kad viskas tarsi savaime stoja į savo viets ir galite visiškai normaliai dirbti. Ten, kur ramybė – ten ir tvarka.



Jei visą savo laiką aukojate tam, kad gautumėte pinigų – nepraturtėsite. Kuo daugiau energijos tam eikvosite, tuo sunkiau jums seksis. Užuot susitelkę į pinigus ir turtus, paieškokite būdų, kaip prisivilioti gerą gyvenimą. Visą energiją nukreipkite į veiklą ir santykius, kurie jums suteikia daugiausiai džiaugsmo. Nesvarbu, ką darote ar su kuo tai darote – svarbiausia, kad tai darydami jaučiatės gerai. Imsite savaime ieškoti profesinių galimybių ten, kur jums gera, įdomu ir matote tame prasmę. Norite tikėkite, norite ne, bet uždirbti pinigų neprivalo būti sunku.



Šiandien nuolat ginsitės, ypač nuo giminaičių, kurių norai atrodys absoliučiai nesuderinami su jūsiškiais. Labai svarbu patraukti šalin savo ego ir ieškoti kompromisų. Jūsų norai iš tiesų skirtingi, tačiau pabandykite rasti taškų, kur galėtumėt vieni kitiems nusileisti ir netrukdyti. Žvelkite į situaciją draugiškiau ir nustebsite pamatę, kiek daug galite padėti vieni kitiems.  

 


admin · 2020-06-06 02:00 · 862 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt