TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-06 10:04
Trečiadienio Dienos Horoskopas (2020-06-03)

Trečiadienio Dienos Horoskopas (2020-06-03)


Nors prieš akis – ilgas darbų sąrašas, šiandien neapsiribokite vien kavos pertraukėlėmis. Skirkite laiko nuoširdžiam pokalbiui su kolegomis ar bičiuliais. Taip ne tik perkausite vidines baterijas, bet galbūt ir išgirsite vertingų patarimų.



Atrodo, kad viskas, prie ko šiandien prisiliečiate, sugrąžina jus į nostalgiškus tolimos praeities prisiminimus. Kaip bebūtų, pasistenkite nepasiduoti liūdesiui ir susitelkite į tai, ko jau esate pasiekę. Kaip rašė O. Vaildas, „patirtis yra griežčiausia mokytoja. Iš pradžių ji pateikia mums išbandymą ir tik tada – pamoką“.



Šiandien planetos jums primins, kaip svarbu tinkamoje vietoje naudoti reikiamus įrankius. Juk kramtomaja guma plaktuko darbo nepadarysite! Taigi, jeigu pastaruoju metu gaištate laiką projektui, kuris iki šiol nedavė trokštamų rezultatų, pergalvokite turimas priemones ir nebijokite pakoreguoti planus.



Šiuo metu palankiausia žvelgti į pasaulį iš dvasinės perspektyvos. Žemiškame lygmenyje viskas šiuo metu aišku ir nesunkiai pamatuojama, tačiau stokojama vidinės pilnatvės. Nepaisant savaitės intensyvumo, vertėtų sustoti ir pagalvoti, vardan ko darote tai, ką darote, ir kur tai jus nuves.



Sudarinėdami darbo ir pramogų planus, atsižvelkite į kiekvieno specifiką ir poreikius. Net draugai ar sutuoktiniai, pasižymintys labai panašiu skoniu, šį kartą gali turėti labai skirtingų interesų. Pavyzdžiui, vieni norės klausytis sunkiojo metalo, kiti – klasikos. Nepalikite tokių dalykų atsitiktinumui. Spontaniškumas irgi turi būti apgalvotas.



Ar gali būti, kad dėl tam tikrų pokyčių gyvenime kilo nenumaldomas poreikis perdekoruoti kambarį? Tą galima padaryti ir prabangiai, ir minimaliomis sąnaudomis – pagal galimybes. Įveskite į interjerą naujų mėgstamų spalvų – tegu jis įgauna jūsų asmenybės bruožų. Išlaisvinkite savo fantaziją.



Norėdami palaikyti harmoningus santykius su mylimais artimaisiais, patys aktyviai komunikuokite: kalbėkitės, rašykite, paaiškinkite savo motyvus, skirkite jiems daugiau laiko, kai tik nujaučiate, kad esate jiems reikalingi. Juk žmonės jaudinsis, negaudami iš jūsų jokių skambučių ir atsakymų į žinutes. Jie turi žinoti, kad dabar tiesiog esate nugrimzdę į kūrybinius apmąstymus. Kai jie baigsis, jausitės lyg ant sparnų.



Pradėję dieną mankšta arba meditacija, savo smegenis paruošite neišvengiamai sėkmei. Sunku pervertinti tvarkingo ir metodiško mąstymo reikšmę siekiant pageidaujamų rezultatų. Viskas turėtų klostytis gerai, jeigu išlaikysite pozityvų požiūrį ir atkakliai sieksite išspręsti aktualiausias šios dienos problemas. Realybė susideda iš minčių, todėl kiekviena jūsų mintis kuria realybę.



Šeštasis pojūtis jums pasakys viską, ką turite žinoti apie tikslą, kurio atkakliai siekiate. Taip atkakliai, kad jums reikėtų pasisaugoti, kad neperdegtumėte. Tai labai pakenktų jūsų emocinei būsenai. Raskite tokį tempą, kuris atrodytų ambicingai, bet neišvarytų jūsų iš proto.



Nors puikiai žinote, ko norite, kol kas negalite pasidžiaugti trokštamais rezultatais? Vizualizuokite sėkmę ir apsiginkluokite pozityviomis mintimis. Visata – jūsų pusėje, tad dabar turite visas reikiamas priemones nuversti kalnus. Pirmyn!



Šiandien kaip niekad trokšite jaustis komandos ar bendruomenės dalimi, tad mėgausitės leisdami laiką tarp bendraminčių. Planetos skatins įvertinti asmenybių skirtumus ir pasidžiaugti nuomonių įvairove, taigi ši diena bus kupina ne tik bendrystės, bet ir atradimų. Puiku!



Savo aštraus proto dėka šiandien sugebėsite atverti daugybę durų. Dabar nesitenkinsite vien sausais faktais, todėl negailėsite jėgų ir laiko ieškodami įvairiausių sąsajų tarp reiškinių, semsitės patirties iš labiau patyrusių kolegų. Būkite tikri, už užsispyrimą jums bus atlyginta su kaupu!


admin · 2020-06-03 02:00 · 876 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt