TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-05-06 10:16
Antradienio Dienos Horoskopas (2020-06-02)

Antradienio Dienos Horoskopas (2020-06-02)


Šiandien jus užvaldys mintis užsitikrinti puikias karjeros perspektyvas, tad nersitės iš kailio bandydami atlikti jums pavestas užduotis kiek įmanoma geriau ir pademonstruoti aukščiausią profesionalumo lygį. Iš prigimties esate smalsūs, nevengiate naujovių, deja, dabar bandydami mąstyti netradiciškai, kūrybiškai, galite nupjauti šaką, ant kurios sėdite. Keletas būdų suderinti aplankiusias mūzas su kasdieniais įsipareigojimais vis dėlto yra. Akylai stebėkite Visatos ženklus ir tikrai nesuklysite!



Šiandien būsite įsitikinę, kad dirbdami tyliai pasieksite kur kas daugiau nei mėgaudamiesi aplinkinių dėmesiu, tačiau atsiriboti nuo socialinio gyvenimo taip pat neketinate. Viena vertus, trokštate tapti sektinu pavyzdžiu artimiausiems žmonėms, kita, neketinate leisti užmiršti, kiek daug darote vardan namų ar biuro reikalų. Neįrodinėkite savo šaunumo. Tegul jūsų darbai kalba  už jus!



Jeigu jau seniai norite išsivaduoti iš jus varžančios rutinos,  šiandien turite puikų šansą tai padaryti. Tą siūlą nutraukti jums padės žmonės, kuriems galite išlieti savo jausmus – visus, nepaisant to, kokie ekscentriški ir komplikuoti jie būtų. Kuo greičiau raskite tuos supratingus žmones, nes jei mėginsite išsilieti publikai, su kuria bendraujate kasdien, viskas gali baigtis nekaip.



Nepasiduokite pagundai visais kanalais, įskaitant socialinius tinklus, pliaukšti apie savo ateities planus. Lengva apmulkinti savo smegenis, kad kažką svarbaus nuveikėte, nors viso labo tik pakalbėjote apie tai. Tad verčiau savo energiją sutramdykite ir ją nukreipkite sutelktam darbui. Galite po truputį atskleisti darbo proceso detales, tai iš tiesų suteiks vidinio pasitenkinimo ir motyvacijos. Dirbkite ir pelnykite jums svarbių žmonių pagarbą.



Pakeisti save reikia labai daug energijos. Įtampa, kurią patirsite bandydami pasukti nauja kryptimi, gali jus sugniuždyti, todėl verta reguliariai stabtelti ir pažvelgti į save iš šalies – ar viskas gerai, ar einama teisinga linkme? Kuo anksčiau suprasite, kad sukate į aklavietę, tuo greičiau galėsite pasitaisyti ir grįžti į kelią tikslo link.



Prieš suplanuotą Didįjį Šuolį triskart patikrinkite savo parašiutą. Jūsų kūrybinė laisvė ir talentai netrukus bus nuodugniai išbandomi. Jūsų planuojami pokyčiai – revoliuciniai ir visa apimantys – turės ilgalaikių pasekmių. Išlikite diplomatiški, kad esant reikalui galėtumėte žengti atgal. Kad ir kas nutiktų, kad ir kokios kliūtys jus lydėtų kelyje – visa tai pasitarnaus jūsų asmeniniam augimui.



Pasąmoninė ir racionalioji jūsų proto dalis šiandien nenorės sutarti tarpusavyje, todėl stebėkite savo elgesį ir esant reikalui jį koreguokite. Gali būti, kad būsite ypač įtarūs, nuolat smalsausite, kuo užsiima aplinkiniai, gali kankinti paranoja arba iracionali baimė, kad niekam nerūpite. Nekurkite melodramų, o pamėginkite atpažinti ir užfiksuoti savo mintis. Neieškokite trūkumų kituose, verčiau žvilgtelėkite į save, savo elgesį ir jo motyvus. 



Tai, kas šiandien slapta, vieną dieną vis tiek bus atskleista. Jei manote, kad galite savo slaptą planą išlaikyti paslaptyje, pagalvokite, ar tikrai. Žmonių nuojauta daug stipresnė nei jums atrodo, todėl jūsų privačios paslaptys greitai virs viešomis. Tai gali labai pakenkti jūsų įvaizdžiui darbe. Jau verčiau iš karto loškite atviromis kortomis.



Esate tikri viešojo kalbėjimo profesionalai, ypač kai tenka kalbėti apie mėgstamus dalykus. Žmonėms tai patiks jūsų kalbos, kad jie pirks iš jūsų bet ką,  kas tai bebūtų. Grožis lydi jus ne tik kalboje – lygiai taip dekoruojate namus, žaidžiate asmeniniu stiliumi ar net piešiate su vaikais. Atsigręžkite į šeimą ir palaikykite visus, kuriems reikia jūsų pagalbos. Žiburėlis akyse – jūsų sielos šviesa.



Šiandien daug mąstysite apie naują gyvenimo kryptį. Atrodys, kad įvairūs pokyčiai aplink jus vyksta tarsi savaime, be jokios priežasties, tačiau tai būtent skirta jums parodyti, kad nebegalima gyventi taip, kaip gyvenote iki šiol. Taip, pokyčiai kartais vargina, bet pokyčiai – išgyvenimo garantas.



Šiandien sulauksite tiek aplinkinių dėmesio, kad vienu metu ims atrodyti, jog nebeturite laiko paprasčiausiai įkvėpti oro. Nurimkite, nors diena bus išties dinamiška, galiausiai jausitės laimingi, kad esate tokie visų mylimi ir reikalingi.



Šiomis dienomis jūsų pasaulėžiūra ir savivoka išgyvena tektoninį lūžį, taigi į viską imsite žvelgti kitaip nei iki šiol. Keisis požiūris į dvasinę sferą ir gyvenimo prasmės suvokimas. Nepasiduokite negatyvioms nuotaikoms ir nuolat save drausminkite, jei nujaučiate elgiatės netinkamai. Netrukus jūsų laukia naujas gyvenimo etapas.


admin · 2020-06-02 02:00 · 586 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt