AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 vienetas vištos (maniškė buvo 1.5 kg)
1 kilogramas bulvių
40 skiltelių česnako
2 vienetai morkų
2 vienetai salierų stiebų
4 vienetai rozmarinų šakelių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal poreikį aliejaus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vištą ištriname druska, pipirais ir prieskoniais vištienai. Paliekame pasimarinuoti bent kelias valandas arba dar geriau - nakčiai.
2.
Morkas ir saliero stiebus supjaustome didokais gabaliukais. Sudedame į skardą kartu su bulvėmis, rozmarinais, neluptais česnakais.
3.
Į skardą šalia daržovių dedame vištą. Viską pašlakstome aliejumi.
4.
Uždengiame folija ir kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą. Tada nuimame foliją ir dar pakepame, kol višta gražiai apskrus. Skanaus!