TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Saulė visiems vienodai šviečia
Penktadienio Dienos Horoskopas (2020-05-29)

Penktadienio Dienos Horoskopas (2020-05-29)


Šiandien planetos suteiks jums unikalią galimybę pademonstruoti savo gebėjimus svarbiame profesiniame projekte. Tai neabejotinai sužavės su jumis drauge dirbančius žmones, sustiprins jūsų autoritetą ir galbūt net apdovanos jus papildomu piniginiu atlygiu. Puiku!



Šiandien planetos skatins jus pamaitinti sielą naujomis intelektualinėmis patirtimis, todėl noriai dalyvausite profesiniuose mokymuose, susirinkimuose ar lankysite virtualias meno parodas. To paties reikalausite ir iš mylimo žmogaus, tad bendraudami nuolat provokuosite jį atvirai išsakyti nuomonę šiuo metu visuomenėje aktualiais socialiniais ar politiniais klausimais. Svarbiausia, nepersistenkite! 



Šiandien planetos įkvėps jus pasidalinti pačiais kūrybiškiausiais savo sumanymais su autoritetingais žmonėmis. Nepaisant to, kad ir taip turite nepriekaištingą iškalbą, dabar dar lengviau sužavėsite pašnekovus ir netruksite juos patraukti savo pusėn. Svarbiausia, būkite sąžiningi prieš save, net vos tik garsiai įvardinsite svajones, jos ims pildytis!



Labai tikėtina, kad šiandien susidomėsite žmogumi, kuris jau seniai yra jūsų pažįstamų tarpe ir iki šiol nesulaukė pernelyg daug jūsų simpatijų. Mėgaukitės naujai užgimusia pažintimi ir negadinkite jos išankstinėmis nuostatomis ar blogiausiais įsivaizduojamais scenarijais. Atminkite, kad keletas pokalbių dar nieko neįpareigoja, taigi atsipalaiduokite ir leiskite įvykiam tekėti sava vaga.



Protingai naudodamiesi savo derybų įgūdžiais, šiandien galite pasiekti visko, ko norėsite. Atminkite, kad suvieniję jėgas su savo oponentais ne tik gausite trokštamą rezultatą, bet ir drauge džiaugsitės pasiekę susitarimą. Derybose, kuriose vadovaujamasi gera valia, randamas net sudėtingiausių problemų sprendimas.



Turite įgimtą talentą identifikuoti problemas ir jas greitai spręsti, tad nesistebėkite, kad šiandien prie jūsų durų nutįs susirūpinusių savo gyvenimu bičiulių eilė. Jeigu tik galite, neatsisakykite padėti, tačiau drauge nusibrėžkite aiškias emocines ribas – juk nenorite susigadinti nuotaikos prasidedant savaitgaliui?



Šiandien trokšite padaryti kažką gero ir pamaloninti kitą žmogų. Kaip bebūtų, jeigu ketinate tai daryti iš anksto tikėdamiesi grąžos, rizikuojate skaudžiai nusivilti, ypač jei kalba eina apie partnerius ar mylimuosius. Juk mylime ne tam, kad gautume iš to kažką sau!



Šiandien būsite pasirengę pažvelgti savo baimei į akis. Galbūt atsidursite nemalonioje situacijoje, kurioje trokšite sustoti ir bėgti neatsigręždami. Kaip bebūtų, nugalėję šį vidinį norą, pasieksite gal ir nedidelę, bet labai svarbią pergalę prieš save. Juk neperžengę savo ribų, niekada neužaugsite.



Labai tikėtina, kad šiandien turėsite nuryti karčią tiesos piliulę, kurią pasiūlys artimas žmogus. Nesijaudinkite! Galiausiai tai suveiks jūsų labui. Žmonės dažnai linkę nesikišti į kitų reikalus, tačiau tai negalioja tikriems sielos draugams. Geriausias draugas neprivalo tylėti, pritardamas visoms jūsų idėjoms. Geranoriška išmintis retai būna saldi, tačiau ją išgirdę, galite tapti geresniais žmonėmis. 



Įsitraukdami į karštus debatus, bet iš anksto nepasidomėję faktais, rizikuojate patekti į bėdą. Didelė tikimybė, kad dar daug kas neatskleista, todėl prieš išsižiodami pamąstykite, ar verta. Gali būti, kad sutaupysite savo ir kitų energiją ir liksite nieko neįžeidę bei neįsižeidę patys. 



Šiandien planetos ragins jus ieškoti įkvėpimo draugų, bičiulių ar kolegų būryje. Susitikite su tais, kurie gerai pažįsta jūsų aistrą ir patys ja gyvena, naudokitės mentorių pagalba – visa tai pakels jūsų pastangas į kitą lygmenį. Galite neabejoti, aplinka pametės jums tokių įžvalgų, kurių niekaip nesugalvotumėte dirbdami vieni.



Šiandien rizikuojate tapti pačiais aršiausiais savo kritikais. Viena, kai save vertinate blaiviai ar net sudrausminate, visai kas kita – bjauriai su savimi elgtis ir menkinti savo sugebėjimus. Prisiminkite, kad žvelgdami į vikšrą, niekaip nepasakytumėte, jog iš jo galėtų išaugti drugelis. Pavyks ir jums, tik nenuvertinkite savęs anksčiau laiko.


admin · 2020-05-29 02:00 · 575 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt