TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Irena Mykolas Barvydas Neris Pijus Angelas Anielius
Antradienio Dienos Horoskopas (2020-05-26)

Antradienio Dienos Horoskopas (2020-05-26)


Šiandien turite puikią galimybę išspręsti ilgai jus kamavusius finansinius rūpesčius. Planetos bus dosnios galimybių, svarbiausia pastebėkite jas ir išdrįskite jomis pasinaudoti. Negana to, tai puiki diena stiprinti draugystes ir megzti naujas pažintis. Puiku!



Šiandien planetos apdovanos jus išskirtinėmis fantazijomis ir tam, kad jas geriau suprastumėte, būtų ne pro šalį su kuo nors pasikalbėti. Atidžiai pasirinkite pašnekovą ir prieš atverdami širdį įsitikinkite, kad jam tikrai rūpi jūsų jausmai.



Norite pabūti vieni? Taip ir padarykite, tačiau neverskite aplinkinių spėlioti, kas jums nutiko. Prieš atsiribodami nuo jus supančių žmonių, paaiškinkite, kad jie čia niekuo dėti. Dabar ne pats palankiausias metas kelionėms, tad dieną praleiskite savo artimoje aplinkoje.



Šiandien planetos pametės jums daugybę galimybių praskaidrinti dieną, tad nebejodami pasinaudokite jomis. Būsite kūrybiški, smagiai nusiteikę, tad tai atsispindės ir jūsų aprangoje ar gyvenamojoje aplinkoje. Šaunu, tegul žmonės žino, kaip jaučiatės!



Atrodo, kad ši diena – ne jūsų. Nuo ankstyvo ryto jausitės lyg išlipę iš lovos ne ta koja: nuolat papulsite į nepatogias situacijas, daug ką pamiršite ir dėl to prisidarysite dar daugiau nemalonumų. Kaip bebūtų, pasistenkite nepasiduoti niūrioms mintims ir vakarą praskaidrinkite artimų bičiulių būryje.



Nepaisant to, kad gyvenimas šiandien nesiklostys taip, kaip norėtumėte, pasistenkite susikoncentruoti į geruosius jo aspektus. Nebendraukite su negatyviais žmonėmis, kurie vis bando išvesti jus iš pusiausvyros. Jeigu jie nepraturtina jūsų gyvenimo, kam skirti jiems laiko? Pasitikėkite savimi!



Šiandien jums teks įveikti ne vieną gyvenimišką gavosūkį. Kai kurie atrodys išties sudėtingi, tad iš pradžių susikoncentruokite į paprasčiausius. Taupydami laiką greitai sutvarkykite smulkmenas, kad vėliau galėtumėte kaip reikiant įsigilinti į išties sudėtingas situacijas. Pasitikėkite savimi, tačiau prireikus nesidrovėkite ir su kuo nors pasitarti.



Labai tikėtina, kad kažkas iš artimų bičiulių šiandien bus ypač jautrūs jūsų juokeliams. Tai, kas jums atrodys kaip nekalta replika, gali gerokai nuliūdinti pašnekovą. Turėkite tai omenyje prieš praverdami burną! 



Šiandien jus domins proto iššūkiai, įdomūs debatai, todėl vargu, ar rasite bendrą kalbą su paviršutiniškai paplepėti nusiteikusiais kolegomis ar šeimos nariais. Iš pradžių apimti šios nuotaikos jausitės vieniši, tačiau jau po pietų atrasite savęs vertą pašnekovą. Mėgaukitės!



Nepaisant to, kad šiandien jūsų laukia ne vienas iššūkis, visus juos įveiksite be didesnio vargo. Ieškodami sprendimų būkite lankstūs ir drąsiai ženkite ten, kur kiti bijo kelti koją. Žvaigždės jums šypsosi, tad dabar visos jūsų iniciatyvos atsipirks su kaupu! 



Nepaisydami visų laukiančių darbų, raskite laiko gerai apgalvoti savo ateities planus. Tiesiog nueikite į kokią mėgstamą vietą ir leiskite sau ramiai pasvajoti. Išlaisvinkite vaizduotę ir pasilinksminkite!



Labai tikėtina, jog šiandien sutiksite kažką, kas primins jums tolimos praeities nuoskaudas. Nurimkite ir prisiminkite tuos žmones, kurie kartu su jumis tai patyrė. Paskambinkite jiems ar parašykite elektroninį laišką. Pasidalinkite emocijomis ir pamatysite, kaip diena ims šviesėti. 


admin · 2020-05-26 02:00 · 578 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt