AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 vienetas šaltai rūkyta skumbrė
2 vienetai bulvių (virtų su lupena, didelių)
1 vienetas salierų stiebų
1 vienetas svogūnų (mažo)
1 pundelis svogūnų laiškų
Padažui:
0.5 vieneto citrinų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves nulupti. Supjaustyti smulkiais kubeliais.
2.
Nulupti skumbrės odą, žuvį nuimti nuo kaulų. Supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais ar išskirstyti šakutėmis.
3.
Svogūną ir svogūnų laiškus smulkiai sukapoti. Salierą supjaustyti siauromis riekelėmis.
4.
Bulves sumaišyti su žuvimi, svogūnais, svogūnų laiškais, salieru.
5.
Aliejų išmaišyti su garstyčiomis ir iš citrinos išspaustomis sultimis. Aplieti salotas ir išmaišyti.
Patarimai:
•
Mums užtenka sūrumo iš skumbrės, bet jei norite, papildomai galite pagardinti trupučiu druskos.