TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina: Tarptautinė diena be dietų
Sekmadienio Dienos Horoskopas (2020-05-24)

Sekmadienio Dienos Horoskopas (2020-05-24)


Šiandien planetos paskatins jus atsigręžti į mylimus žmones. Pabandykite prisiminti, kada paskutinį kartą skambinote močiutei arba žaidėte su savo vaikais. Nors jūsų bičiuliai dabar gali atrodyti kur kas artimesni nei tikrieji giminaičiai, neužmirškite, kad šeima – visų svarbiausia!



Kuo mažiau reaguosite į negatyvias pastabas, tuo ramiau gyvensite. Apskritai, jus įžeisti nėra lengva, nors natūralu, kad į skaudžias pastabas reaguojate. Atskirkite faktus nuo jausmų, kuriais jus atakuoja kritikai, ir jums net lūpa nesudrebės. Pamatysite, kad daugeliu atveju jūsų kritikai nelabai turi ką esmingo pasakyti, tačiau dėl vienokių ar kitokių priežasčių (stresas, įtampa, mobingas) jaučia pareigą ant jūsų išsilieti.



Gyvenimas – pilnas nuostabių dalykų, tad šiandien planetos pataria sustoti ir pasidžiaugti dienos akimirkomis. Pasidalinktie pozityvia energija su nesišypsančiais ir nuolat bambančiais žmonėmis. Dabar jūsų rankose – unikali galia kurti gėrį!



Neįprasta ir nuostabi patirtis atvers jums akis ir pasaulį pamatysite kitokiomis spalvomis nei iki šiol. Prisirišę prie kasdienės rutinos, mažų pakilimų ir nuopuolių, į jus supančią aplinką neretai net nekreipiate dėmesio. Bet šiandien kažkas netikėtai privers jus atsigręžti ir nusistebėti – kaip iki šiol to nepastebėdavote? Tikėtina, kad naujas požiūris į jus supantį pasaulį leis jums pamatyti daugiau galimybių, apie kurias net nesusimąstydavote.



Maža auka vardan kito gerovės – tai geriausia, ką galite sau padovanoti šiandien. Ką darysite – priklauso tik nuo jūsų. Gal tai bus paslauga draugui ar giminaičiui, o gal savanorystė senelių namuose ar gyvūnų prieglaudoje. Jūsų indėlis neprivalo būti didelis, kad būtų reikšmingas. Gera valia savaime yra stebuklas. Jis nutinka tuomet kai, pagalbą kitam traktuojate ne kaip paslaugą, bet kaip privilegiją.



Kad ir kaip šiandien norėtumėte patikėti, jog nesunkiai sučiupsite už uodegos savo sėkmės paukštę, jūsų gyvenimiška patirtis ir žemiška prigimtis sako ką kita. Taigi nurimkite, susikaupkite ir grįžkite prie darbų. Juk tik nuo jūsų užsispyrimo priklauso, kaip greitai galėsite džiaugtis trokštamais rezultatais!



Labai tikėtina, kad šiandien jūsų nejaudins nė viena kolegų išsakyta idėja ar pasiūlytas planas. Dėl šios priežasties nenorėsite nieko kito, kaip tik atsiriboti nuo profesinių reikalų ir visa širdimi pasinerti į savaitgalio nuotaiką. Negaiškite laiko teisindamiesi aplinkiniams dėl savo sprendimų ir gyvenkite savo gyvenimą.



Labai tikėtina, kad šiandien sunkiai susikalbėsite su žmogumi, kurį manote pažįstantys kaip nuluptą. Tiesą pasakius, imsite manyti, jog bendraujate su jo dvyniu! Kaip bebūtų, tai tik kosminės energijos žaismas, tad dėl nieko nesijaudinkite, luktelėkite keletą dienų ir tada ramiai aptarsite rūpimus reikalus.



Planetos perspėja, jog dabar turėtumėte susikoncentruoti į asmeninius santykius. Kad ir kiek turėtumėte numatę darbų ar laisvalaikio planų, neženkite nė žingsnio, jeigu esate kažkam skolingi atsiprašymą ar pasiaiškinimą. Neleiskite problemai išsikeroti!



Pastaruoju metu daug ir sunkiai dirbote, tad pagaliau galėsite pasidžiaugti savo įdirbio rezultatais. Aplinkiniai plos jums atsistoję, tad maudysitės šlovės spinduliuose ir svaigsite nuo malonumo. Nuostabu! Jūs to tikrai nusipelnėte!



Labai tikėtina, kad pradėję su bičiuliu kalbėti orą, netruksite leistis į gilią bei atradimų kupiną diskusiją. Svarbiausia, įtempkite ausis ir išgirskite, ką kalba jūsų pašnekovas. Drąsiai nerkite į neaptartas įdomias temas ir mėgaukitės procesu.



Jeigu kažkas bandys jums primesti, kas elgiatės pernelyg emocionaliai, nekreipkite dėmesio. Įsiklausykite, ką jums kužda intuicija, nes šiandien ji ves jus įdomiausiais atradimų keliais. Eidami jais pasikliaukite savo pojūčiais ir kol kas nebandykite visko paaiškinti per racionalumo prizmę.


admin · 2020-05-24 02:00 · 574 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt