AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai avokadų (vidutinio minkštumo, didesnių)
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
8 vienetai pievagrybių (vidutinio dydžio)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
4 šaukštai majonezo
1 sauja graikinių riešutų
20 gramų sviesto
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pievagrybius supjaustyti perpus ir plonomis riekelėmis. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir apkepti pievagrybius, pamaišant, kelias minutes, kol susileis. Pagardinti druska ir pipirais. Palikti pravėsti.
2.
Avokadus perpjauti išilgai pusiau, išimti kauliukus, nuimti žievelę (ar išskobti) ir minkštimą supjaustyti nedideliais kubeliais.
3.
Kiaušinius, svogūną ir riešutus smulkiai sukapoti.
4.
Avokadą sumaišyti su kiaušinius, svogūnais, riešutais, pievagrybiais. Pagardinti majonezu ir išmaišyti. Paragauti, jei reikia, dėti papildomai druskos ir/ar pipirū. Tiekti iš karto!